“Привід відписатися”: Слава Камінська публічно підтримала російську мову після виїзду з України

Українська співачка Слава Камінська з початком повномасштабного вторгнення покинула Україну, а тепер стала на захист російської мови на території України.

Чимало зірок українського шоу-бізнесу з початком повномасштабного вторгення покинули Україну і не планують повертатися назад. На думку таких “українців” за кордоном значно безпечніше, тому вони можуть спокійно довірити своє життя обраній країні. Серед числа таких зірок опинилася й екс-учасниця гурту “НеАнгели”, але не все так гладко, як того хотіла сама Камінська.

Редакція сайту Добрі новини натрапила на неоднозначне висловлювання зірки у соціальних мережах. Справа в тому, що зірка й далі продовжує спілкуватися російською мовою, за що часто натрапляє на критику. Камінська вирішила дати виправдання своїм діям і опублікувала на власній сторіці в Мережі фрагмент з документу, який свідчить про те, що російська мова на території україни не є забороненою мовою.

“Поясніть мені, законослухняні громадяни. Лижі вже не їдуть?”, – підписує фото Камінська.

Слава Камінська підтримала російську мову
Слава Камінська підтримала російську мову

В документі говориться про те, що в Україні гарантоване забезпечення, спілкування та розповсюдження російської мови від національних меншинств. Крім цього, співачка додала скріншот зі ЗМІ, де написано про те, що на Макса Барських викликали поліцію за те, що він виконував хіти російською мовою.

Прихильникам така позиція Камінської не дуже сподобалася:

  • “Нарешті я від вас відписуюсь… Ви б краще з Макса приклад взяли”,
  • “Справжні українці після початку повномасштабної війни росії проти України не розмовляють мовою окупанта! Мовою, якою вбивають українців ! Тільки кон**ні продовжують розмовляти мовою окупанта!”,
  • “Для тих, хто живе в Україні під постійними обстрілами, а також тих, у кого чоловіки воюють, це пояснювати не треба. І так все зрозуміло.”
Славу Камінську розкритикували в Мережі
Славу Камінську розкритикували в Мережі

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини