Іван Дорн анонсував новий альбом з російськими піснями: перевзувся і пішов слідами Світлани Лободи

З початком повномасштабного вторгнення Іван Дорн висловив свою підтримку Україні і розповів, що відмовляється від релізів своїх пісень російською мовою. Тепер артист "перевзувся" та змінив думку.

Іван Дорн отримав велику популярність не лише в Україні, але й росії. Чоловік підкорив десятки тисяч своїх слухачів відомими композиціями “Танець пінгвіна”, “Ненавиджу”, “Стицамен”, “Бігуді” та багато інших. Ба більше, після 2014 року артист “світився” на російських телешоу, але з початком повномасштабного вторгнення Іван зрозумів свою помилку і вибачився перед українськими фанатами.

До 24 лютого 2022 року Дорн планував випустити новий альбом з російськомовними піснями, але після вибачень заявив, що випуск пісень російською мовою скасовується. Днями артист в черговий раз “перевзувся” і все ж анонсував вихід нового альбому з піснями російською мовою. Після анонсу стало відомо, що чоловік планує виступати на новорічній вечірці на Балі у компанії росіян.

Іван Дорн анонсував свій альбом з російськими піснями
Іван Дорн анонсував свій альбом з російськими піснями

Вперше про концерт розповів Олексій Крупін, який живе на Балі. На відео, яке опублікував чоловік, можна побачити Івана Дорна, який радісно відкорковує пляшку ігристого напою. Крім цього анонс концерту зʼявився на сторінці мережі готелів Alex Villas, засновником яких є росіянин Ніколай Нєчунаєв. Концерт відбудеться 31 грудня і в коментарях українського артиста радісно зустрічають російськомовні прихильники.

Сам Дорн свою поведінку жодним чином не коментує. Артист без зайвого сорому публікує в своєму Телеграм-каналі новини з російських ЗМІ, які піарять його новий альбом. Зараз чоловік знаходиться в Європі, активно подорожує різними країнами і, схоже, в Україну повертатися поки не входить до його планів, хоч Іван Дорн позиціонує себе як український артист.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини