“Перемога за нами”: Віталій Козловський показав, як проходить його військова підготовка в армії

Після новини про те, що Віталій Козловський отримав повістку, чоловік вирішив показати свою силу та мужність і пішов на навчання до української армії.

Відомий український співак Віталій Козловський зовсім нещодавно розповів про те, що отримав повістку, а вже сьогодні активно показує прихильникам у соціальних мережах, як він проходить військову підготовку в українській армії. Коли Віталію вручили повістку, він зовсім не злякався, а навпаки: активно проходив військову комісію і заявляв про своє сильне бажання допомогти рідній країні.

Чоловік каже, що якщо станеться так, що йому доведеться піти з життя на фронті, то він забере із собою щонайменше одного окупанта, тому він нічого не боїться. Ще з початком повномасштабного вторгнення артист проявляв велике бажання взяти зброю до рук і ось, врешті-решт, його бажання здійснилося.

Віталій Козловський показав кадри з армії

Зараз Козловський знаходиться на навчанні та не забуває показувати прихильникам, що відбувається “по той бік” в армії. На сторінці чоловіка і соціальних мережах можна почати декілька фото та відео, на який Віталій тримає у руках зброю, займається силовою та фізичною підготовкою, а також вчиться засадам правильного ведення бою.

“Перший тиждень навчання був напруженим та інтенсивним. Втома є як фізична, так і моральна, але хто казав, що буде легко? В поточних силах я знаходжу сили та натхнення і залишаюся відданим службі”, – розповідає Козловський.

Віталій Козловський проходить навчання в армії
Віталій Козловський проходить навчання в армії

Також на сторінці в артиста зʼявилося відео, на якому можна побачити його у повному військовому екіпіруванні. Чоловік привітався зі своїми прихильниками, сказавши просту істину, відому для кожного українця:

“Крим – Україна, росія – глина, путін – х**ло, перемога за нами”.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини