“Здатний робити дурниці”: 55-річний Остап Ступка після всього розповів, чому так часто потрапляє у халепи

Український актор театру та кіно Остап Ступка нещодавно дав перше інтерв'ю після скандального квітневого ДТП з його участю. Як так сталося?

Передбачалося, що розмова з Олексієм Сухановим пройде на тлі подій, пов’язаних з квітневим ДТП, коли Остап Ступка, перебуваючи у далеко нетверезому стані, став ініціатором аварії. Проте, бесіда вийшла за рамки лише цих подій, а також охопила особисте життя та аудиторію артиста.

Актор назвав причину неприємного квітневого інциденту злим фатумом та згадав у розмові про свого покійного батька, який би гнівався на нього за необдумані вчинки.

Хочемо зазначити, що Олексію Суханову на його YouTube-каналі довелося почути багато хейту зі сторони глядачів до Ступки. Професіоналізм та стриманість інтерв’юера були зазначені майже кожним підписником.

Син Богдана Ступки сам охарактеризував себе як емоційного, суперечного, здатним робити дурниці людиною. Олексій Суханов у відповідь зазначив, що актору потрібно мати здатність виправляти помилки:

“Я думаю, що до 55 років доживши треба все ж таки навчитися цьому (мається на увазі виправляти помилки)”

Як Остап Ступка ставиться до алкоголю
Як Остап Ступка ставиться до звички випивати

Також у інтерв’ю відомий артист відверто поговорив про своє ставлення до міцних напоїв. Він зізнався, що ставав на сцену “під градусом”, але не вважає його таким вже й серйозним:

“Було 50 г коньяку. Ну це не напідпитку. Це корифеї виходили – це практикували. Вони казали – для горла, для голосу. Хочеш випити –  ну то відпрацюй. Приїдь додому, відкрий пляшку, сядь собі з родиною й випий. Ну, хто тобі боронить? Але щоб на сцені…”

Але попри усі події з життя артиста, він зізнається, що переживає та боїться втратити довіру глядача.

“Мені соромно… тут багато почуттів стосовно цього випадку, цієї халепи. Тут не лише соромно.”

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини