Головна красуня “МастерШеф” Тетяна Літвінова не може знайти кохання після розлучення: “Заспокоюю себе”

Відома кулінарка та екс-суддя проєкту "МастерШеф" вперше заговорила про особисте і розповіла про стосунки. Дізнайтеся, чому знаменитість так і не знайшла своє кохання.

Тетяна Літвінова. Ця яскрава білявка полонила чимало сердець своїм одеським колоритом та кулінарним талантом. Бувши суддею проєкту “МастерШеф”, вона згуртувала коло себе чималу кількість прихильників, які і досі стежать за її діяльністю та життям. Багато фанатів намагалися розгадати, чи є новий обранець у серці селебріті.

Що відомо про особисте життя Тетяни Літвінової?

У 2016-му році кумирка глядачів телеканалу СТБ поділилася радісною новиною: вона стала нареченою. Обранець — не з простих. Взяв знаменитість у дружини російський бізнесмен Ярослав Труханов. Саме ж весілля відбулося у місті Лева.

Екс-суддя “МастерШеф” Тетяна Літвінова розповіла, чи має зараз стосунки

Тоді замріяна та щаслива зірка була на перших шпальтах всіх новин, а глянцеві видання не переставали публікувати її фото. Втім, у 2021-му стало відомо, що після дев’яти років разом зіркова пара вирішила розірвати свої стосунки.

До цього шлюбу у Літвінової також були серйозні відносини, і від першого чоловіка у неї є син 1999-го року народження.

Нині ж Тетяна не приховує, що після розлучення лишилася сама, але палко вірить, що дуже скоро знайде свого обранця. Про свої амурні пошуки говорить так:

“Чи вільне моє серце? Серце моє вільне. Не маю зараз стосунків. Заспокоюю себе думками про те, що мій майбутній чоловік зараз захищає Україну”

Екс-суддя “МастерШеф” Тетяна Літвінова розповіла, чи має зараз стосунки

Нагадаємо, що Тетяні Літвіновій під час роботи на проєкті “МастерШеф” приписували стосунки з Миколою Тищенко, а згодом навіть пустили чутки, що у зірки з’явилася навіть друга дитина. Дочка і дійсно є у селебріті, але тільки хрещена. Справжня мати маленької — Ольга Мартиновська.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини