Філіп Кіркоров одружується: близький друг Ані Лорак збирається об’єднати серце з фаворитом. Подробиці

У мережі з'явилася інформація про те, що Філіп Кіркоров начебто вирішив одружитися. Другою половинкою зірки став хлопець. Розповідаємо про урочисту подію для колишнього Алли Пугачової.

Філіп Кіркоров одружується. Такая новина заполонила всю мережу. Основою для чуток стала інформація від близької подруги зірки, діджейки Катерини Гусєвої, яка стверджує, що співак повний щастя та навіть розквітнув. Святкова подія має статися на днях і начебто саме для цього артист виїхав до Вірменії.

“Він не познайомив нас, але я помітила, як у нього горять очі. Ми бачилися наприкінці червня на дні народження його сина Мартіна. Неозброєним поглядом помітно, що він щасливий, розцвів”, — прокоментувала товаришка колишнього Алли Пугачової.

Близькі Кіркорова розповіли, що він планує одружитися 

В інтернеті гадають, хто ж став другою половинкою: чоловік чи жінка, і схиляються все ж таки до першого варіанту, адже музикант вже не раз давав приводи так думати. Чого тільки вартує його публічний вихід у 2021-му році зі виконавцем Давою у весільних образах. Тоді всі це нарекли камінг-аутом зірки.

Близькі Кіркорова розповіли, що він планує одружитися 

Цікаво є ще цитата Ольги Цибульської у серпні 2022-го. Вона відкрито заявила все, що думає про орієнтацію Філіпа.

“Для мене, як для людини, яка неодноразово з ним в житті перетиналася, і в роботі, і в якихось приватних розмовах, завжди було загадкою, чому він приховує, що він гей…”

Ще підозри стосовно вподобань Кіркорова викликає у багатьох поява у нього дітей від сурогатної матері. Чимало хто ставив питання стосовного того, чому такий популярний чоловік не привів у світ малюків від коханої жінки.

Нагадаємо, що Філіп Кіркоров не раз був помічений у підтримці росії під час повномасштабного вторгнення та у ворожих висловлюваннях проти України. Крім цього знаменитість є на сайті “Миротворець”.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини