Олексій Арестович показав свого двійника: знайшов точнісіньку копію себе у громадському транспорті (ФОТО)

Відомий український політик і громадський діяч Олексій Арестович показав шанувальникам свою копію. Виявляється, в знаменитості є власний двійник, який на нього дуже схожий

Олексій Арестович, відомий український політик і громадський діяч, здобув особливу популярність після початку повномасштабної війни, коли працював на посаді радника офісу президента. Пізніше у мережі вибухнула низка скандалів за участі знаменитості, тому він покинув державну роботу. Хай там як, але нині Арестович позицією себе як блогера, тому активно веде особисті соціальні мережі.

Так, наприклад, нещодавно на своїй сторінці в мережі Інстаграм знаменитість поділився фотографією, на якій показав свого нібито двійника. На опублікованому кадрі незнайомий чоловік у куртці кольору хакі спить у громадському транспорті. Неозброєним оком можна побачити, наскільки незнайомець схожий на Арестовича.

Зокрема, серед однакових рис зовнішності у чоловіків і брови, і чоло, і навіть овал обличчя загалом. Зачіска незнайомця з громадського транспорту дуже схожа на ту, що зазвичай носить Олексій Арестович. Навіть борода росте майже так само, як і у відомого блогера. Схоже, що знаменитості і дійсно вдалось відшукати свого точнісінького двійника.

Олексій Арестович показав фотографію свого точного двійника у громадському транспорті
Олексій Арестович показав фотографію свого точного двійника у громадському транспорті

У коментарях до нової публікації відомого українського блогера та колишнього радника офісу президента шанувальники позмагались, хто з них найдотепніший. Користувачі мережі залишили чимало смішних коментарів і навіть зазначили, що з цим аномально схожим на Арестовича незнайомцем йому слід почати шукати третього двійника.

До слова, в описі до своєї нової фотографії Олексій Арестович пожартував на тему, яка активно обговорюється у мережі вже багато років – двійники чинного російського президента. Блогер іронічно поцікавився, невже він гірше за диктатора, що не може й собі дозволити “завести” власну копію.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини