“Подамо в суд”: Олег Скрипка відреагував на наклеп учасника “Україна має талант” Микити Прилуцького

Лідер гурту "Воплі Відоплясова" Олег Скрипка відреагував на закиди стосовно його участі у липовому благодійному концерті. Артист має намір подати до суду.

Один з колишніх учасників проєкту “Україна має талант” анонсував “благодійний” концерт, який має відбутися у гольф-клубі “Оболонь”. Чоловіка звуть Микита Прилуцький і таким чином він намагався заробити на доброму імені українського артиста. Редакція сайту Добрі новини зʼясувала подробиці так званої “афери”.

Як виявилося, Микита Прилуцький пише українським зіркам з пропозицією виступити на “благодійному” концерті, але щоб участь у концерті була затверджена, потрібно заплатити 500 доларів. Щоб в артистів не виникало ніяких сумнівів, аферист прикривався іменем Олега Скрипки. Мовляв, чоловік буде хедлайнером даного заходу на рівні з іншими знаметиностями.

Микита Прилуцький влаштовує липовий благодійний концерт
Микита Прилуцький влаштовує липовий благодійний концерт

Хлопець написав Катерині Вареник, яка представляє інтереси багатьох українських зірок. Дивним зверненням дівчина поділилася у соціальних мережах.

“За 500 доларів ви можете виконати дві авторські пісні і бути експертом заходу. Там буде хедлайнер Олег Скрипка і багато артистів. Ми будемо давати вам рекламу і там буде дуже багато ВІП-гостей, тому в нас є благодійний внесок, який піде на допомогу дітям з Бахмуту”, – каже Микита у голосовому повідомленні, яке оприлюднила Катя.

Микита Прилуцький влаштовує липовий благодійний концерт
Микита Прилуцький влаштовує липовий благодійний концерт

На реакцію самого Олега Скрипки довго чекати не довелося. Офіційна прес-служба артиста спростувала будь-яку причетність чоловіка до подібного заходу і заявила, що якщо так буде продовжуватися й далі, то Микиті слід чекати судового розслідування.

“Я прошу передати цьому організатору, що якщо він займатиметься таким шахрайством, то буде позов до суду”, – кажуть у прес-службі.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини