“Регулярно”: Влад Яма вперше відповів на критику щодо виїзду і зізнався, чи буває йому соромно за своє рішення

Скандально відомий український хореограф Влад Яма відреагував на критику підписників стосовно свого виїзду. Знаменитість зізнався, чи буває йому за це соромно

Відомий український хореограф і танцівник Влад Яма у перший же день повномасштабної війни разом зі своєю дружиною та сином виїхав за межі України. Через таке своє рішення знаменитість став головним фігурантом скандалів. Користувачі мережі і досі не припиняють критикувати зірку, зокрема, через його небажання пояснити, чому ж він все-таки вирішив залишити рідну країну.

Чи не під кожним дописом Влада Ями у соціальній мережі Інстаграм підписники знаменитості та пересічні українці намагаються з’ясувати, чому хореограф виїхав з України під час повномасштабної війни. Танцівник на критику зазвичай не відповідає, але цього разу в нього, ймовірно, увірвався терпець. Влад Яма вирішив поспілкуватись із підписниками прямо у коментарях.

Влад Яма разом із дружиною виїхав з України 24 лютого 2022 року
Влад Яма разом із дружиною виїхав з України 24 лютого 2022 року

Так, у коментарях до нової публікації знаменитості його підписники традиційно розділились на декілька таборів. Одна частина користувачів мережі обурилась поведінкою Влада Ями та поцікавилась, чи не буває йому соромно за його дії та вчинки. Хореограф вперше за майже півтора року повномасштабної війни відповів на таке прямолінійне питання – зірка відповів на коментар, додавши хештег зі словом “регулярно”.

Важко сказати, чи був це сарказм, чи відомий український танцівник і дійсно регулярно відчуває докори совісті. Втім, Влад Яма вперше за весь час відповів на критику своїх фанатів щодо причин його перебування за межами країни.

Влад Яма прокоментував критику у свій бік стосовно виїзду за кордон
Влад Яма прокоментував критику у свій бік стосовно виїзду за кордон

До слова, у коментарях до нової публікації підписники Влада Ями також зазначили, що кожен має право обирати – виїхати за кордон або залишитись вдома, тому судити хореографа немає за що.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини