Юрія Гобунова хочуть “скасувати” на “Голосі країни”: проєкт може лишитися найталановитішого ведучого

Зйомки проєкту "Голос країни" вже у самому розпалі, а ось прихильники висловилися проти одного участі одного з ведучих. Розповідаємо, чому Юрія Горбунова не бажають бачити у цьому сезоні.

Юрій Горбунов вже не один десяток років займає на українській сцені почесне місце та, виступаючи у ролі телеведучого, розважає публіку на різних проєктах та шоу. У будь-якого артиста бувають злети та падіння, і відомий ведучий не є виключенням. Пізнавши шаленої популярності після “Голосу країни”, де Горбунов розділив сцену зі своєю зірковою дружиною, Катею Осадчою, Юрій потрапив в неабияку халепу.

Нещодавно в інфопросторі вибухнув скандал, коли Міністерство культури під час війни виділило з державного бюджету 33 мільйони гривень для знімання серіалу, продюсером якого являвся Горбунов Юрій. Телеведучий швидко зрозумів, що діло пахне смаженим і від запропонованих коштів відмовився.

Проте репутацію знаменитості це не рятує і популярність телезірки гасне на очах. Одне з українських видань “Цензор.НЕТ” з посиланням на власні джерела оприлюднило документи, які підтверджують виїзд ведучого за кордон вже після початку повномасштабного вторгення, коли чоловікам призовного віку був заборонений виїзд з України. Цікаво, що поїхав Горбунов без своєї коханої, Каті Осадчої. Що стало підґрунтям для нових пліток. Не секрет, що Юрій розлучився з першою дружиною заради зіркової обраниці. Фанати подейкують, що коли чоловік зрадив одну жінку, що може завадити йому зрадити іншу?

Горбунов під час війни виїздив на курорт: прикордонники дали докази
Глядачі Голосу країни запропонували прибрати Горбунова з проєкту

Прихильники телеведучого настільки обурені на знаменитість, що навіть не бажають бачити його на сцені. На своїй інстаграм-сторінці Надя Дорофєєва опублікувала новину про початок зйомок нового сезону “Голосу країни”, а коментарі підписників не змусили довго чекати.

“Якщо шоу знову буде вести Горбунов, то так і знайте, глядачів ви загубите. Цей огидний крадій країні не потрібний”, — написала шанувальниця.

Коментарі під фото Наді Дорофєєвої

Деяких підписників Наді обурив сам факт того, що запускається новий сезон “Голосу”, оскільки на думку народу розважальні шоу зараз не на часі. Проте більшість фанатів з нетерпінням чекає повернення улюбленого проєкту та зірок за свої телеекрани.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини