Quest Pistols виступили на Балі для “хороших росіян”: співали пісні для гостей, у яких московська прописка

Відомий український гурт Quest Pistols виступив на Балі для гостей, в яких є московська прописка. Менеджер гурту прокоментував цю ситуацію.

Відомий український гурт Quest Pistols з початком повномасштабного вторгнення показали свою проукраїнську позицію і почали перекладати свої хіти українською мовою. Такий вчинок дав гурту ковток свіжого повітря, але не все так ідеально, як здавалося на перший погляд. Редакція сайту Добрі новини зʼясувала, що Quest Pistols виступили на Балі для “хороших росіян”.

Про це розповів блогер-пліткар Богдан Беспалов, який був спантеличений тим, чому Антон Савлєпов має можливість їздити за кордон і виступати на приватних подіях в той час, як артисти можуть покидати територію України лише в рамках благодійності.

На відео, яке показав Богдан, можна побачити інстаграм-сторіз дружини одеського діджея, в якому гурт Quest Pistols співає свій хіт “Бабка кохання” російською мовою. На відео було позначено декілька облікових записів і Богдан не полінувався перейти за посиланнями, щоб подивитись, що за люди були присутні на святі. Зайшовши на профіль однієї з гостей хлопець побачив багато фото та відео з росії, які говорять про те, що частина гостей є росіянами.

Quest Pistols виступили на Балі для хороших росіян
Quest Pistols виступили на Балі для хороших росіян

На цьому Богдан не зупинився і вирішив написати менеджеру гурту, щоб уточнити деталі проведення дійства та яким чином Антон покинув територію України, скільки грошей хлопці отримали за свій “виступ” та чи пішла частина коштів на благодійність для Збройних Сил України. Відповідні знімки з екрана листування з менеджером гурту Богдан Беспалов опублікував у своєму приватному каналі.

“Яка цікава відповідь. Він мені не відповів скільки коштів було отримано за цей виступ та яким чином хлопці виїхали за кордон. Тут постає питання корупції та звʼязків”, – каже Богдан.

Quest Pistols виступили на Балі для хороших росіян
Quest Pistols виступили на Балі для хороших росіян

На офіційній сторінці Quest Pistols опублікували пояснення. Виступ був на заході, який влаштовувала українська агенція і там справді були росіяни, але паспорти у них ніхто не перевіряв, тому учасники гурту не знали, що вони там будуть. На думку Беспалова це відкрите лицемірство.

“Питання залишається відкритим. Якби цей виступ не вийшов у публічний простір, жодного коментаря ви б і не почули. Усе як завжди”, – підсумовує пліткар.

Quest Pistols виступили на Балі для хороших росіян
Quest Pistols виступили на Балі для хороших росіян

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини