Ведуча Неля Шовкопляс показалася у Сніданку з синцями та зламаною рукою: “Було зовсім не смішно”

23 серпня у прямому ефірі ранкового шоу "Сніданок з 1+1" ведуча Неля Шовкопляс вразила глядачів своєю відважністю, розкривши подробиці нещасного випадку, який трапився з нею минулого понеділка.

Неля Шовкопляс постала перед камерою з розбитим обличчям, забитим носом, губами і зламаною рукою, надавши аудиторії дізнатися про цей неприємний інцидент. За її словами, травма сталася під час велосипедної поїздки з її чоловіком.

Людмилі Барбір довелося підміняти колегу, але вона зробила це з радістю та у підтримку дівчині. Ведучі Сніданку доєдналися по відеодзвінку до Нелі, яка знаходиться вдома та вже шуткує про ситуацію, що сталася.

Єгор Гордєєв викликав у підписників позитивні емоції, турботливо та з певною дружньою ніжністю спитавши у колеги:

“Котику, що сталося?”

Після цього ведуча розповіла про те, як неправильно загальмувала і через це втратила контроль над велосипедом, в результаті чого впала з нього зі значною швидкістю. Неля повідомила, що зламала руку та пошкодила обличчя.

Важливим моментом є те, що чоловік Нелі наполегливо намагався переконати її одягнути шолом перед виїздом, проте вона вирішила проігнорувати його пораду, бажаючи “красиво” кататися. На жаль, це рішення привело до серйозних наслідків. Неля також поділилася тим, що декілька днів назад це було зовсім не смішно, але зараз їй вдалося прийняти ситуацію.

Власний інцидент навчив Нелю Шовкопляс важливому уроку:

“Тепер я “красива” з розбитим носом, з розбитою губою, зі зламаною рукою, з ребрами, що болять. Але з величезним життєвим досвідом, який точно, на все життя навчить мене хоча б шолом треба одягати”.

Ця історія є нагадуванням про важливість безпеки під час занять спортом та розвагами, де застосування захисних засобів може запобігти серйозним наслідкам.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини