Михайло Поплавський мітить на місце Зеленського? Вічно юний орел здивував пишним президентським привітанням

Михайло Поплавський вразив всіх міцним привітанням до Дня Незалежності. Прихильників так вразив образ і слова зірки, що його навіть поспішили записати у президенти.

Співак Михайло Поплавський вразив своїх шанувальників вражаючим привітанням, присвяченим Дню Незалежності України.

На відеозаписі вічно юний орел був одягнутий у солідний костюм, а за його плечима розгорнувся національний символ України — гордий і непереможний синьо-жовтий прапор.

Як виглядають колишні дружини Михайла Поплавського
Михайла Поплавського фанати хочуть відправити у президенти

Цей несподіваний виступ став приємним сюрпризом для багатьох і відзначився як один із найоригінальніших вітань з Днем Незалежності України. Співак продовжує радувати своїх фанатів своєю творчістю та несподіваними виступами, завжди залишаючись в центрі уваги.

За словами глядачів і прихильників співака, він вдало передав емоції та важливість свята, а його солідний образ настільки був вдалим, що деякі з них навіть жартома запитують, чому б не подати свою кандидатуру на пост президента України.

У коментарях пишуть:

  • “Михайло! Дякую за таке щире, майже президентське привітання!! Вас в уряд проголосували б мільйони! Вітаю зі святом!”
  • “Привітання супер! Зі святом вас!”
  • “В цей прекрасний день, я відчуваю, що є частиною чогось більшого та значущого! Частинкою величної нескореної та прекрасної країни Україна”

До речі, артист вже пробував себе на політичному шляху, але він залишається однією з найвизначніших постатей в українській музиці. Вперше спробував себе у ролі кандидата у депутати у 1998-му році. У Верховну Раду потрапить вже аж у 2014-му. Ну, а аналітики скептично ставляться до плодів праці знаменитості в уряді. Все через те, які закони підтримував Поплавський у ті часи. У 2019-му до парламенту відомий чоловік вже не потрапив.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини