“Мені тяжко про це говорити”: Світлана Лобода згадала українську та розповіла про працю у країні-агресорі

Співачка Світлана Лобода, яка завдяки своєму неповторному таланту та харизмі завоювала популярність не тільки на території України, а й за її межами.

Вона стала предметом пристрасних обговорень та інтриг завдяки своєму недавньому інтерв’ю в Кишиневі.

Під час інтерв’ю з місцевими журналістами, Світлана Лобода відкрито розповіла про найважливіші зміни у своєму житті, кар’єрні виклики та поділилася думками про сучасну обстановку. Одним з цікавих фактів, який вразив багатьох, було те, що співачка відповідала на питання журналістів українською мовою, незважаючи на те, що питання були сформульовані російською.

Серед найважливіших моментів, які вона розкрила в інтерв’ю, було її близьке ставлення до українських військових та солідарність із тими, хто переживає через війну. Лобода зізналася, що регулярно приїздить додому, щоб підтримати і поговорити з військовими, які ризикують своїми життями, захищаючи мир та безпеку країни.

Співачка не обминула й тему війни в Україні, яка вразила світ своєю безпрецедентністю в XXI столітті. Вона поділилася своїми переживаннями та відзначила, що вона бачить, як кожен день люди переживають великі втрати та страждають через трагедії. Лобода розповіла про те, як важко втратити близьку людину, та про те, як такі втрати впливають на психіку та емоційний стан.

Світлана Лобода розповіла про кар'єру у рф
Світлана Лобода розповіла про кар’єру у рф

Важливим аспектом інтерв’ю стало і те, що Світлана Лобода розповіла про свою кар’єру в Росії, яка припала на час перед початком війни. Вона підкреслила, що ускладнена політична обстановка вплинула на її відношення до своєї роботи. Співачка призналася, що на початку конфлікту вона зіткнулася з труднощами в спілкуванні та виразності своїх думок.

Своє інтерв’ю вона завершила словами, що важливо говорити правду та бути чесним. Вона наголосила на необхідності спілкування та розуміння між людьми, особливо в такі складні часи.

Таке щире інтерв’ю Світлани Лободи вразило не лише її прихильників, а й усіх тих, хто відстоює цінності правди, чесності та гідності у важкі часи.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини