“Допоможіть мені роздягнути Дашу”: Дантес оголосив новий незвичний збір для наших захисників

Володимир Дантес вкотре дивує шанувальників своїм креативом та відданістю країні. У цей раз, аби привернути увагу глядача, Володимир зняв відео з подвійним сенсом.

Співак Володимир Дантес та його кохана Даша Кацуріна знову демонструють свою підтримку українським захисникам. Цього разу вони відкривають новий збір коштів на підтримку Збройних Сил України. Володимир розмістив оголошення про це в своєму Інстаграмі, закликаючи всіх бажаючих приєднатися до акції.

Володимир, аби привернути увагу глядача, почав відео з фрази:

“Допоможіть мені роздягнути Дашу”

Важливим компонентом цього збору є можливість виграти унікальну лімітовану шкіряну куртку з туру “ПОЖЕЖА” від Олексія Дурнєва. Осінь наближається, і кожен шукає стильний та теплий одяг для прохолодних днів. Володимир Дантес пропонує чудову можливість здобути цю шкіряну куртку, підтримавши одночасно українських військових.

Для участі у розіграші куртки необхідно здійснити донат на суму 500 гривень або більше на банківську картку, зазначену в профілі Володимира Дантеса. Збільшення суми донату збільшує шанси на перемогу. Але нагадуємо, що головною метою цієї акції є збір коштів на підтримку українських військових.

Ця акція має амбітну мету – зібрати 350 000 гривень для підтримки захисників України. Кожен, хто долучиться до збору, зможе слідкувати за звітами про використання коштів на сторінках Володимира та Даші. Паралельно з цим, Володимир не упускає можливості пожартувати, додавши, що Даша буде гола поруч з ним, навіть якщо не всі віддадуть свої гроші на підтримку. Лінк на банківську картку для донату знаходиться у шапці профілю Володимира Дантеса.

Ця акція – це чудова можливість підтримати українських військових, отримати стильний одяг та при цьому взяти участь в добрій справі.

Популярне

Подібні новини