Невже у Кирила Буданова теперішній шлюб не перший? Чоловік щиро зізнався, чи правдиві ці плітки

Відомий Кирило Буданов розповів у новому інтерв'ю для Наталії Мосейчук про своє особисте життя і не тільки. Яку таємницю свого життя розкрив чоловік?

Кирило Буданов, видатний військовий діяч і очільник Головного управління розвідки Міністерства оборони України, завжди був в центрі уваги громадськості завдяки своєму професійному вибору і важливій ролі в забезпеченні національної безпеки. Проте, нещодавно він вирішив поділитися цікавою деталлю свого особистого життя, яка раніше була мало відома громадськості.

У інтерв’ю Кирило Буданов багато розповів про військово-політичну ситуацію. Але на цьому питання не закінчилися.

Спеціально для журналістки Наталії Мосейчук, Буданов розкрив деякі аспекти свого сімейного статусу. За його словами, він перебуває в своєму другому шлюбі, що може здивувати багатьох. Перший шлюб він уклав у 2009 році, і ця подія залишилася майже непоміченою загалом. Проте його другий шлюб з теперішньою дружиною триває вже повних 10 років.

К
Кирило Буданов розповів про свій перший шлюб, про який мало хто знає

Історія першого шлюбу Кирила Буданова залишена в тіні, але другий шлюб, що триває десять років, став важливою історією його життя. Відзначивши цей ювілей разом із своєю дружиною, він поділився цією цікавою деталлю із громадськістю.

Ця інформація відкриває перед громадськістю інший бік особистості високопосадовця в українській армії, дозволяючи побачити його з більш особистого кута зору. Такі розкриття нагадують, що навіть серед видатних військових діячів є місце для особистого щастя та родинних цінностей.

Нагадаємо, що начальник ГУР пережив за усе своє життя більше 10 замахів на життя.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини