“Стосунки охололи”: Ігор Кондратюк розповів, чому він не покинув Х-фактор через Оксану Марченко

Український продюсер та суддя багатьох проєктів Ігор Кондратюк зізнався, чому він не покинув шоу Х-фактор навіть після його непорозуміння з Оксаною Марченко.

Ігор Кондратюк знаменитий своїм професіоналізмом під час суддівства не одного талант-шоу України. Чоловік на власні очі бачив, на що здатні українці і допоміг не одному артисту та творчій людині знайти свій шлях у житті. Ні для кого не секрет, що Ігор був суддею проєкту “Х-фактор”, але чоловік мав можливість одного разу покинути проєкт. Редакція сайту Добрі новини зʼясувала, в чому була причина такої можливості і чому продюсер нею не скористався.

Незмінною ведучою багатьох проєктів на телеканалі СТБ була проросійська телеведуча Оксана Марченко. Її чоловік Віктор Медведчук став кумом путіна, а тепер скандальне подружжя переховується десь на території росії. В 2014 році Марченко продовжувала бути ведучою проєкту Х-фактор і в того ж року почалося російське вторгнення в Україну.

Ігор Кондратюк розповів про стосунки з Оксаною Марченко
Ігор Кондратюк розповів про стосунки з Оксаною Марченко

Жінка жодним чином не коментувала події, що відбуваються і через це між нею та Кондатюком сталася сварка. Тоді жінка почала розповідати йому про народ Криму та Донбасу, які начебто самі хочуть, щоб так було, але Ігор її не розумів.

“Наші стосунки охололи в 2014 році. Я спитав керівників каналу після окупації Криму чому Оксана нічого не каже, а мені відповіли, що будемо за нею просто спостерігати. Самій Оксані я сказав, що, на мою думку, не кожна людина дружить з головою, але ми працювали разом, бо у нас був контракт і якби я пішов, то на моє міце взяли б когось з РФ”, – каже чоловік.

Де зараз перебуває Оксана Марченко зі своїм чоловіком-зрадником – залишається невідомим. Востаннє парочку бачили в окупованому Криму в одному з ресторанів швидкого харчування. Чи покинули вони територію України виїхавши до росії також ніхто не знає.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини