“У мене рік була психологічна травма”: Лайма Вайкуле пригадала наймоторошнішу ситуацію у своєму житті

Відома латвійська співачка Лайма Вайкуле в інтерв'ю для журналістки Наталії Мосейчук зізналась, що одного разу потрапила у моторошну ситуацію. Про неї знаменитість згадує і досі

Лайма Вайкуле, відома латвійська співачка, у новому інтерв’ю для української журналістки Наталії Мосейчук розповіла про моторошну ситуацію зі свого життя. Знаменитість пригадала, як одного разу вона ледве не забрала в людини життя. Тоді артистка була за кермом автомобіля, а на дорогу несподівано різко вийшла жінка. Вайкуле її збила та ще довго не могла забути про інцидент.

Лайма Вайкуле збила людину

У розмові з журналісткою відома артистка пригадала, що в її житті було чимало неприємних ситуацій. Зокрема, мова йде про інцидент на дорозі. Тоді співачка їхала за кермом автомобіля, коли збила пішохода прямо на дорозі. Втім, додала у новому інтерв’ю Лайма Вайкуле, її провина в цьому лише часткова – жінка, яка потрапила під автівку зірки, вискочила з-за тролейбуса.

Лайма Вайкуле пригадала моторошну ситуацію зі свого життя
Лайма Вайкуле пригадала моторошну ситуацію зі свого життя

Знаменитість зазначила, що зараз із жінкою все добре, вона прийшла до себе та давно відпустила те, що сталось. Втім, Лайма Вайкуле ніколи в житті не забуде, як страшно усвідомлювати, що ти міг вбити людину. Артистка зауважила, що одразу після інциденту вона вибігла на дорогу та почала думати, як може врятувати жінку, яку щойно збила.

Крім того, відома артистка, додала, що ця ситуація для неї так просто не пройшла. Вона ще довго згадувала про те, що сталось, а перший рік після аварії і взагалі мала психологічну травму. Артистка довго не наважувалась знову сісти за кермо.

“Я хочу сказати, що вбивати – це дуже страшно. У мене була рік психологічна травма. Я не могла сідати за кермо”, – пригадала відома латвійська співачка Лайма Вайкуле.

Відома латвійська співачка Лайма Вайкуле пригадала, як збила на дорозі людину
Відома латвійська співачка Лайма Вайкуле пригадала, як збила на дорозі людину

Знаменитість додала, що їй було все одно на те, що вона могла постраждати на дорозі або що машина могла збити його. Лайма Вайкуле вийшла на дорогу, зупинивши свій автомобіль, і, не думаючи про наслідки для себе, думала лише про одне – як допомогти людині, яка опинилась у таком страшному становищі.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини