Ілона Гвоздьова слідом за дружиною Павліка готова до пластики та силікону: “Хочу відчувати себе жінкою”

Відома танцівниця Ілона Гвоздьова несподівано розповіла про те, що хоче змінити свою зовнішність. Зірка навела вагомі аргументи на користь мамопластики.

Зірка танцювального світу, Ілона Гвоздьова, вирішила зробити крок назустріч змінам у своєму зовнішньому вигляді. У своєму офіційному акаунті в Instagram вона поділилася рішучим кроком — вирішила піти на пластичну операцію.

Ілона Гвоздьова розповіла про плани на маммопластику

Знаменитість дуже довго приймала рішення про те, щоб зважитися на таке. За її словами, вона детально обдумувала і вивчала можливості хірургічного втручання. Попередньо зірка звернулася до численних медичних спеціалістів для консультацій та порад, а також долучилася до цієї розмови з психологом до обговорення питання “збільшення грудей”.

“Я хочу знову відчути себе жінкою!”, — емоційно поділилася своїми почуттями хореографиня.

Ілона Гвоздьова розповіла про плани на маммопластику

Її відважна рішучість та бажання бути комфортною самій собі вразили багатьох її прихильників. Ця нова сторінка в житті талановитої танцівниці обіцяє бути цікавою та насиченою, а шанувальники не зможуть дочекатися побачити нові образи зірки на сцені та в її соціальних мережах. У коментарях пишуть:

  • “Ілоно, моя Вам підтримка! Я хоч і проти пластики, але, це Ваше тіло і лише Вам вирішувати варто чи ні. Нехай результат буде вражаючим!!”
  • “Я вас підтримую. Я б сама зробила пластику”
  • “Якщо це потрібно саме вам, вашому внутрішньому стану. Ви проходили з психологом консультації і напевно виявили, що саме для вашого задоволення відображення себе в дзеркалі вам це необхідно, тоді чому ні?! Головне я вважаю, щоб ви самі цього хотіли”

Нагадаємо, що раніше мережу ошелешила пластичними операціями дружина Віктора Павліка Катя Репяхова, вона змінила форму носа.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини