“Всіх закенселили”: Маша Єфросиніна висловилася за російську мову у піснях Барських, Пивоварова

Українська ведуча та акторка Маша Єфросиніна виступила на захист артистів, яких хейтять через їх російськомовний музичний репертуар.

Маша Єфросиніна у своєму шоу обговорила цю проблему разом з актором Тарасом Цимбалюком і висловила свої думки щодо мовних дискусій, які супроводжують український шоу-бізнес.

Єфросиніна висловила своє здивування тим, як українці змінили своє ставлення до деяких артистів після початку війни між росією та Україною. Вона зазначила, що після анексії Криму у 2014 році багато людей продовжували відвідувати концерти цих артистів, де звучали російськомовні пісні.

Маша Єфросиніна зазначила, що співаків і співачок, які переважно писали тексти для пісень російською мовою, на сьогоднішній день, практично всіх ‘закенселили’. Усі вони почали перекладати альбоми або переходити на українську цілком. У число таких потрапили Барських та Пивоваров.

Маша Єфросиніна показалася в піжамі в Мережі
Маша Єфросиніна розповіла про ставлення до артистів, які співали російською

Ведуча також додала, що в цій ситуації вона на боці музикантів, оскільки вважає, що всі мають право на помилку. І що вона притримується позиції артистів, які все ж таки виправляють свої помилки та приймають це з честю.

Слова Маші Єфросиніної викликали жваву дискусію в українському інтернет-просторі та серед громадськості. Деякі підтримують її позицію, стверджуючи, що кожна людина може змінити своє ставлення та погляди з часом. Інші, навпаки, вважають, що відомі артисти повинні бути більш відповідальними за свої дії і слова, особливо в часи геополітичних конфліктів.

Звісно, обговорення цієї теми є важливим кроком у формуванні громадської думки і визначенні цінностей, які важливі для українського суспільства. Ця дискусія також відображає складність сучасної культурної ідентичності України та питання, які виникають у зв’язку з конфліктом на сході країни та російсько-українськими відносинами.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини