“Буде більше користі”: Роман Сасанчин зізнався, чому залишився в тилу, а не пішов на фронт

Зірка "Голосу країни" Роман Сасанчин відверто розповів, чому не хоче йти добровольцем захищати Україну та чим займається знаходячись в тилу.

Після отримання чималої слави на проєкті “Голос країни” Роман Сасанчин досить швидко одружився і завів дитину. Разом зі своєю дружиною вони живуть у квартирі та виховують спільного первістка. Молодий артист активно веде соціальні мережі і розповідає прихильникам подробиці свого особистого життя. Зовсім нещодавно хлопець зізнався, чому не хоче йти добровольцем на фронт.

В соціальних мережах Роман час від часу отримує від хейтерів повідомлення із запитаннями про те, чому він не взяв зброю до рук та не пішов захищати рідну країну від окупантів. Під час свого візиту на ранкове шоу “Сніданок з 1+1” Сасанчин пояснив, чому він досі знаходиться в тилу. За словами артиста, йому зовсім не страшно отримати повістку і він не переховується від військомату, але сам йти туди бажанням не горить.

Роман Сасанчин розповів, чому не йде добровольцем на фронт
Роман Сасанчин розповів, чому не йде добровольцем на фронт

На думку Романа, від нього набагато більше користі в тилу, ніж на передовій. Тут він підтримує армію фінансово та робить все, що може зробити для того, аби наблизити нашу країну до омріяної перемоги, але якщо він офіційно отримає повістку і доведеться йти в армію, то він це зробить і не буде нікуди тікати.

“Чому я добровільно не йду? Я зараз намагаюся зробити те, від чого буде значно більше користі”, – каже Сасанчин.

Молодик також додає, що він не перестає захоплюватися українськими військовими, які віддають свої життя за нашу країну. Більше за все хлопець мріє про вільне та мирне небо над головою, не боятися обстрілів і щоб кожен український захисник зміг повернутися додому, де його чекає родина.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини