“Подобається все більше”: прихильники Потапа оцінили його відповіді на критику під скандальними відео

Після своїх скандальних відео у соціальних Мережах Потапа засипали купою негативних коментарів, але чоловік виявився гострим на язик, що дуже сподобалося його прихильникам.

Продюсер почав знімати нетипові для власної персони відео. Танці з ножами, співи під струменем душу у футболці, реп про його життя та багато чого іншого тривожать користувачів Мережі. Деякі вже встигли провести паралель з Брітні Спірс, яка робить дуже схожий контент останні кілька років.

Потап вирішив відреагувати на численні коментарі і записав відео з поясненнями, що з ним відбувається зараз. Чоловік визнає, що він збентежив своїх прихильників і отримує багато питань про його стан, але він хотів просто привернути увагу до своєї персони та творчості. Артист попросив вибачення за свою поведінку.

Крім цього, під його роликами зʼявилася купа негативних коментарів, на які чоловік зміг відредагувати по-своєму та з часткою гумору. Користувачі Мережі дуже оцінили такі відповіді Потапа і навіть зробили підбірку з найкращими відповідями артиста.

Потапа похвалили за смішні відповіді на хейт
Потапа похвалили за смішні відповіді на хейт

Наприклад, один з користувачів попросив Потапа, щоб той його заблокував, щоб не бачити контент продюсера, але замість того, щоб виконати прохання, артист відповів: “Мучайся”, а на коментар про те, що Потап дуже старо виглядає, чоловік пожартував у відповідь про вік всіх тих, хто поливає його брудом.

“А ви ж всі старієте зі мною, я би так не радів”, – пише продюсер.

Відповіді Потапа на хейт отримали багато позитивних відгуків
Відповіді Потапа на хейт отримали багато позитивних відгуків

В коментарях з підбіркою його відповідей хейтерам було безліч позитивних коментарів про те, що Потап все робить правильно і його відповіді ідеально підходять кожному, кому він відповідав. Ба більше, частина користувачів не розуміють, чому його продовжують хейтити за його творчість, адже після провальної пісні про волонтерів продюсер виправився і попросив вибачення.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини