“Я українець, чоловік”: Потап приголомшив новиною про те, що піде в армію, якщо отримає повістку

Потап останнім часом привертає багато уваги до своєї персони. Цього разу чоловік заявив, що відправиться на фронт, якщо отримає повістку і не буде тікати від свого обовʼязку.

Український репер та продюсер Потап з початком повномасштабного вторгнення отримав велику порцію негативної критики через те, що зустрів початок вторгнення не в Україні, а в Іспанії разом зі своєю дружиною Настею Каменських. Подружжя тривалий час не поверталися додому і у звʼязку з цим користувачі Мережі почали обвинувачувати його у тому, що він боягуз. Навіть інформація про те, що чоловік допомагає Україні з благодійними концертами не змусила українців змінити свою думку про чоловіка.

Зовсім нещодавно Потап опублікував ряд скандальних відео у соціальній мережі ТікТок, де читає реп про життя, Настю Каменських, розповідає своє ставлення до тих чи інших речей і знову отримав велику порцію негативу. Не дивлячись на це, прихильники чоловіка позитивно відреагували на те, як Потап відповідає хейтерам у коментарях. На просторах того ж ТікТоку зʼявляється все більше відео з підбірками найкращих коментарів продюсера, які змушують кожного посміхнутися.

Потап заявив, що піде на фронт
Потап заявив, що піде на фронт

Днями чоловік разом зі своєю дружиною поїхали за кордон, що знову не сподобалося українцям. Потап наголосив на тому, що він їде з концертами і після останнього виступу повернеться додому. Прихильники артиста підтримали чоловіка і одна з шанувальниць навіть запропонувала створити онлайн-петицію, щоб Потапа не забрали на фронт, але чоловік від такої цікавої ідеї відмовився, заявивши про те, що піде на передову, якщо знадобиться.

“Ніяких петицій! Якщо призивають – я йду. Я українець, чоловік, це мій обовʼязок! А зараз я буду робити те, що вмію робити найкраще”, – написав артист.

Така відповідь Потапа отримала багато позитивних коментарів. Народ переконаний, що Потап все робить правильно і в нього дуже сильна витримка, оскільки, він не звертає увагу на критиків і робить те, що йому подобається і те, що приносить задоволення.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини