Анатолій Анатоліч виїхав до Штатів та засвітився разом з Владом Ямою: дорогі друзі нарешті возз’єдналися

Влад Яма став одним із найбільш обговорюваних персон у 2022-му році, коли вирішив після початку повномасштабного вторгнення виїхати до США. Тепер до нього у Штатах долучився Анатолій Анатоліч.

Анатолій Анатоліч, відомий в Україні як телеведучий та батько трьох дітей, став об’єктом публічного обговорення після свого візиту до Сполучених Штатів Америки, де він засвітився разом із Владом Ямою, який також вирішив перебувати за кордоном у розпал наступу російської федерації.

Важливо зазначити, що шоумен, як батько трьох дітей, має законне право перетинати кордон та подорожувати навіть у ризиковий час. Проте його візит до США та зустріч із Владом Ямою стали об’єктом жвавого обговорення серед його прихильників та громадськості.

Анатолій Анатоліч показав фото зі США разом з Владом Ямою

Влад Яма відомий як хореограф, який брав активну участь у різних телепроєктах в Україні. Його рішення виїхати до Америки в розпал наступу росії викликало питання та незгоду серед багатьох його прихильників, адже не було розуміння, чому він полишив країну у той час, як його колеги пішли на фронт, та чи законною була мандрівка за океан. Досі до рішення зірки ставляться із недовірою, а його публікації в Інстаграмі не раз викликали бурхливі та навіть глузливі обговорення. Проте, деякі вважають, що кожна людина має право на власні рішення та безпеку себе та своєї родини, тоді як інші висловлюють розчарування із-за їхніх виїздів.

Анатолій Анатоліч показав фото зі США разом з Владом Ямою

Щодо Анатолія Анатоліча, то зірковий чоловік не повідомляє, скільки планує залишатися за кордоном та чи поїхала разом з ним дружина з дітьми.

Нагадаємо, що місяцям раніше Влада Яму висміяли у мережі за несподіваний репортаж зі сміттєзвалищ Америки, де відомий хореограф знайшов дорожню валізу, яку хотів відправити в Україну.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини