“Холостяк-7” Дмитро Черкасов розлучився з дружиною: живе на дві країни і крутить роман з іншою

Головний герой "Холостяка-7" Дмитро Черкасов розлучився зі своєю дружиною. Чоловік вже тривалий час не згадує свою кохану в Мережі і не привітав її з річницею.

Зірки не встигають оголосити про розлучення, як чутки про розрив починають поширюватися в Мережі зі швидкістю світла. Так і сталося з головним героєм “Холостяка-7” Дмитром Черкасовим. Зʼявилася ексклюзивна інформація про те, що чоловік розлучився зі своєю дружиною Олександрою. Про це у своєму онлайн-блозі розповів головний пліткар країни Богдан Беспалов. Редакція сайту Добрі новини зʼясувала подробиці інциденту.

За словами Богдана, чоловік вже давно живе на дві країни і крутить роман з молодою журналісткою, а розлучення з Олександрою оформили офіційно лише нещодавно. Мовляв, Дмитро вже тривалий час не пише нічого у соціальних мережах про свою дружину і навіть не привітав її з річницею, хоч сама Олександра свого коханого привітала.

“Через це вона перестала вести свій Інстаграм. Вона каже, що не знає, як це все пройти, бо він вже має іншу. Подейкують, що новій обраниці 22 роки і це якась журналістка”, – розповідає Богдан Беспалов.

Дмитро Черкасов закрутив роман з іншою
Дмитро Черкасов закрутив роман з іншою

Також блогер каже, що Черкасов впевнено живе на дві країни, оскільки, має турецький паспорт. Коли він приїздив до України, то проживав там у купленому ним будинку в Броварах, де проживає його дружина та діти. Сам Дмитро цю ситуацію поки ніяк не коментував, але мовчання про стосунки з коханою підтверджують чутки про те, що подружжя й справді в процесі розлучення.

До слова, зовсім нещодавно про розлучення зі своєю колишньою дружиною заговорив Микита Добринін. Чоловік каже, що не тримає зла та образ на Дашу Квіткову і дуже радий, що вони змогли знайти компроміс у вихованні спільного сина Лева.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини