Екс-чоловік Ані Лорак розповів, чи збирається повертатися в Україну: “Не лізьте в особисте життя”

У звʼязку з тим, що екс-чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу після розлучення зі своєю новою дружиною покинув Україну, прихильників цікавить, чи планує він повернутися додому.

Відомий громадськості як колишній чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу дав свій коментар стосовно чуток про те, що він назавжди покинув Україну після свого другого розлучення. Зараз бізнесмен знаходиться на своїй Батьківщині в Туреччині. Це можна зрозуміти з його фотографій у соціальних Мережах, оскільки він проводить багато часу зі своєю 12-річною дочкою Софією.

Чоловіка настільки обурили розповіді про те, що він назавжди покинув Україну, що він вирішив записати відео-звернення з спростуванням такої інформації. Як каже Мурат, це все повна маячня, яка не має нічого спільного з правдою. До Туреччини він поїхав для відпочинку, а не для того, щоб остаточно змінити своє місце проживання.

“Мені вислали якесь відео, де кажуть, що я залишив Україну і таке інше. Хочу сказати, що я просто відпочиваю зі своєю донькою і скоро повернуся. Дайте людям спокій, не лізьте в особисте життя”, – каже Налчаджиоглу.

Мурат Налчаджиоглу розповів, чи повернеться в Україну
Мурат Налчаджиоглу розповів, чи повернеться в Україну

Нагадаємо, що Мурат має громадянство Туреччини, але переїхав на початку 2000-х до України для того, щоб відкрити власний бізнес. З початком повномасштабного вторгнення чоловік залишився на території нашої держави і підтримує українських захисників, на відміну від його колишньої дружини Ані Лорак, яка обрала зовсім іншу позицію. Як зізнається сам чоловік, покидати країну під час її найскладнішого періоду – точно не в його стилі.

Після розлучення з Лорак чоловік знайшов нову обраницю свого серця Лілію, з якою одружився в червні цього року, але закохані, швидше за все, більше не разом. Пара відписалися один від одного у соціальних мережах, а сам Мурат зовсім нещодавно позбувся свого статусу одруженого чоловіка.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини