Ані Лорак неочікувано відреагувала на новини про розлучення Мурата: не приховує емоцій

Нещодавно мережею промайнули чутки про те, що екс-чоловік Ані Лорак, Мурат, начебто розлучається. Популярний турок намагався дати пояснення ситуації і це не обійшла увагою співачка.

Співачка Ані Лорак, відома своїм мовчанням стосовно війни в Україні, нещодавно видала реакцію в Instagram, яка стосується чуток про розлучення її колишнього чоловіка Мурата Налчаджиоглу.

Нагадаємо, що поп-діва та турецький бізнесмен спільно виховують доньку-підлітка Софію. Хоча публічності ніяк не підтверджено чутки про розлучення, і сам колишній артистки обрав не коментувати цю тему, він вирішив поділитися своєю позицією щодо цієї ситуації в Instagram.

У своєму пості Мурат висловив своє звернення до тих, хто неодноразово намагався втрутитися у його особисте життя та розголошував чутки про його розлучення з новою дружиною Лілією Реус. Артист закликав людей не вдаватися до надмірної цікавості та не вигадувати причин розлучення, оскільки реальна ситуація може бути далекою від уявлень громадськості.

Мурат Налчаджиоглу пояснив, чому вирішив покинути соціальні мережі на час
Ані Лорак відреагувала на чутки про розлучення екс-чоловіка

Не забувши, що в цій ситуації під прицілом пильного ока хейтерів та фанатів опинилася і донька Софія, Налчаджиоглу підкреслив, що вона має велике значення для нього. Він пояснив, що дитина завжди знає, якою важливою є для нього, і її щастя зараз є його найвищим пріоритетом.

Ані Лорак не коментувала цей пост, проте вона відзначилася лайком під публікацією. Ця реакція свідчить про те, що незважаючи на всі негаразди та чутки, артистка і Мурат Налчаджиоглу продовжують підтримувати зв’язки та спілкуватися.

Ані Лорак відреагувала на чутки про розлучення екс-чоловіка

Нагадаємо, що Мурат Налчаджиоглу одружився з київською візажисткою у 2023-му році. Вже восени зі сторінки обраниці популярного чоловіка зникли всі спільні світлини та підчищена інформація у профілі.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини