Анатолій Анатоліч відреагував на критику стосовно свого виїзду з України: “Завів дітей щоб їздити за кордон”

Анатолій Анатоліч покинув Україну і нарвався на жорстку критику з боку своїх прихильників. Тим не менше, чоловік мовчати не став і дав власний коментар з цього приводу.

Зовсім нещодавно відомий український телеведучий Анатолій Анатоліч покинув Україну і відправився до Штатів з благодійною місією, але не всі прихильники чоловіка оцінили такий жест доброї волі. Користувачі Мережі почали рівняти ведучого з Владом Ямою і приписувати йому втечу в стилі українського хореографа. Редакція сайту Добрі новини зʼясувала, що про це думає сам Анатолій Анатоліч.

Чоловік не став мовчати і в досить різкій та негативній формі звернувся до своїх критиків:

“Якщо хтось не знав, то я багатодітний батько, завів собі трьох дітей, щоб експлуатувати їх в інстаграмі та їздити за кордон”, – каже Анатоліч.

Анатолій Анатоліч прокоментував свій виїзд за кордон
Анатолій Анатоліч прокоментував свій виїзд за кордон

Також зірковий ведучий повідомив, що працює за перевіреною схемою, яку почав реалізовувати у 2011 році і з задоволенням поділиться з кожним своїми секретами та враженнями. Звісно, це іронія і Анатолій Анатоліч таким чином хотів сказати, що має право їздити за кордон через багатодітну сімʼю, але він не користується цим правом у своїх цілях, щойно йому заманеться. Крім цього ведучий опублікував фотографію свого посвідчення багатодітного батька, яке доводить той факт, що у нього є законні підстави покинути територію України.

Велику порцію критики зараз отримує кожен чоловік, який покидає Україну, оскільки більшості така функція недоступна через закриті кордони в умовах повномасштабного вторгнення. Так чи інакше більша частина зірок, які покинули Україну, все одно повертаються додому і продовжують працювати на благо нашої держави, що заслуговує окремої поваги від суспільства.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини