Неля Шовкопляс розповіла про розлучення і возз’єдналася з Єгором Гордєєвим: вже навіть снідають разом

Відносини між знаменитостями завжди залишаються в центрі уваги громадськості, і Неля Шовкопляс з Єгором Гордєєв точно знають, що це, адже нещодавно підігріли чутки про свій роман.

Робота у медіа завжди призводить до великої уваги та публічної уваги, і не рідко ця увага призводить до чуток та пліток. Однією з таких гучних тем стали подробиці відносин відомої ведучої Нелі Шовкопляс та її колеги Єгора Гордєєва, які знову разом ведуть популярне ранкове шоу “Сніданок з 1+1”. Чи можна вважати ці стосунки більшими, ніж просто професійними?

Чутки про роман між знаменитостями існували вже давно, але жоден з них не підтверджував ці відносини. Вони завжди трималися відстані від публічних коментарів і спекуляцій, і це було розумним підходом.

Шовкопляс не приховує свого справжнього ставлення до Гордєєва
Неля Шовкопляс підігріла чутки про роман з Єгором Гордєєвим

Однак з останніми подіями у житті Нелі Шовкопляс плітки знову оживили. Справа в тому, що в липні 2023 року селебріті оголосила, що роз’їхалася зі своїм чоловіком, з яким давно були у шлюбі і разом привели у світ двоє дітей. Ця новина не залишилася непоміченою, і фани ведучої швидко припустилися, що можливість роману з колегою Єгором Гордєєвим, що могло стати однією з причин розриву.

Нині ж інформація про можливу амурну історію підігріла новина: знаменитості знову спільно ведуть “Сніданок з 1+1” та проводять багато часу на знімальному майданчику. Розбурхала уяву прихильників і сторіз Руслана Сенічкіна, де Неля з Єгором разом куштують чималу канапку.

Неля Шовкопляс підігріла чутки про роман з Єгором Гордєєвим

Як і у всіх відомих особистостей, приватне життя ведучих знову на видноті. Проте, важливо пам’ятати, що гучні заголовки та чутки можуть бути лише продуктом уяви та не завжди відповідати реальності. Ведучі продовжують працювати разом у “Сніданку з 1+1” і на камеру вони поки що не підтверджують стосунків.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини