“Між мамою і татом немає жодної різниці”: Тимур Мірошничеко отримав нагороду “Тато року-2023”

Тимур та Інна Мірошниченки – щасливі батьки трьох дітей. Крім виховання двох рідних дітей, пара усиновила хлопчика з дитячого будинку, що стало неабияким прикладом для інших.

Родина Інни та Тимура Мірошниченків – справжній приклад для наслідування. Нещодавно у Києві відбулася всеукраїнська премія “Тато року-2023” і головну нагороду отримав саме Тимур Мірошниченко. Організатори премії зізналися, що чоловік заслужено отримав цей титул, оскільки, власним прикладом з усиновленням дитини від надихає мільйони українців і показує, що не існує чужих дітей.

На жаль, Тимур на премії не був присутній, але нагороду замість нього забрала його кохана дружина Інна. Редакція сайту Добрі новини зʼясувала, що означає цей титул для їхньої родини.

За словами жінки – це велика честь отримати таку нагороду ще й у такий непростий для України час. Також Інна наголошує, що ця нагорода не лише для Тимура – вона присвячується кожному батькові, який розуміє, що між мамою і татом для дитини немає жодної різниці і не лише мама може бути успішною у вихованні дітей, як це прийнято вважати.

“Ми маємо вміти все, любити безмежно і цінувати. Дякую!”, – каже Інна.

Інна Мірошниченко розповіла про батьківство
Інна Мірошниченко розповіла про батьківство

Мірошниченко додала, що вони з чоловіком планують стати батьками шістьох дітей. Пара зовсім нещодавно усиновила хлопчика Марселя, який вже став для них, як рідний син, а тепер вони планують четверту дитину. Жінка впевнена, що з таким батьком, як Тимур – немає нічого неможливого і саме тому хочеться народжувати ще і ще, бо діти точно будуть купатися в любові батька.

“Якби не такий чоловік, як Тимур, то я б не наважилася навіть на свою першу дитину. Найголовніша риса будь-якого батька – це любити свою дитину, давати їй право на помилки, не ставити очікувань і віддавати всі свої позитивні емоції саме цій маленькій людині”, – додає жінка.

Тимур опублікував радісне фото з двома своїми преміями “Тато року-2021” та “Тато року-2023”. Дворазовий чемпіон у вихованні дітей пишається собою та своєю великою і щасливою родиною.

Тимур Мірошниченко отримав нагороду Тато року-2023
Тимур Мірошниченко отримав нагороду Тато року-2023

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини