Чоловік Катерини Кузнецової з “Кухні” вирішив отримати українське громадянство: лагідна українізація?

Українська актриса Катерина Кузнєцова розповіла про те, що її російський чоловік прагне отримати українське громадянство і відзначила його підтримку України під час російської агресії.

Українська актриса Катерина Кузнєцова здивувала громадськість викладенням подробиць про наміри свого російського чоловіка, Максима Апліна, отримати українське громадянство. За словами зірки, вона повідомила, що чоловік відчуває сором бути росіянином та виявляє повну підтримку Україні в умовах російської агресії.

Катерина Кузнєцова в інтерв’ю Аліні Доротюк поділилася емоційними моментами, пов’язаними з рішенням чоловіка отримати українське громадянство. Вона стверджує, що Максим Аплін намір змінити свою національність і вже активно працює над документами. Актриса розкрила, що зараз в процесі оформлення резиденції в Іспанії, а вже планує отримати громадянство України.

Кузнєцова розповіла, що він буде мати плани змінити громадянство на українське через те, що йому соромно бути росіянином і він висловлює свою підтримку Україні.

Зазначимо, що Катерина Кузнєцова та Максим Аплін переїхали з Росії після повномасштабного російського вторгнення в Україну у 2022 році. Поїздка розпочалася з Шрі-Ланки, а потім подружжя вирушило до Іспанії. Незважаючи на те, що Кузнєцова має нерухомість та працювала в російських проектах, вона та її чоловік прийняли важливе рішення покинути країну-агресора.

Катерина Кузнєцова та її цивільний чоловік Максим
Катерина Кузнєцова та її цивільний чоловік Максим

Важливим аспектом є те, що Максим Аплін, розповідаючи в соцмережах про звірства окупантів, активно висвітлює ситуацію в Україні. Його дії та рішення відображають внутрішню підтримку та співчуття до країни, яка переживає важливий історичний період.

Катерина Кузнєцова та Максим Аплін, своїм прикладом, демонструють, що в любові та підтримці немає меж. Їх рішення змінити громадянство стає символом солідарності та готовності взяти на себе відповідальність в трудний час для України. Вони продовжують бути активними голосами, висвітлюючи ситуацію в соцмережах та залишаючи свій слід в історії підтримки українського народу.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини