Як виглядає і чим займається підросла дочка Ані Лорак: переросла мати та ні слова не говорить українською

Ані Лорак продовжує свою шоу-бізнесову діяльність і, сходе, намагається зробити публічною і свою дочку Софію. Як виглядає підросла наступниця зірки?

Життя знаменитих особистостей завжди привертає увагу громадськості, і дочка української співачки Ані Лорак, Софія, не є винятком. 12-річна дівчина, яка перетворюється в молоду леді, вже стала предметом обговорень. Однак не тільки її вигляд і перші спроби вести блог стають об’єктом уваги, а й її зовнішній вигляд, на який не раз звертали увагу диванні критики.

Наприклад, коли дитина артистки вперше завела сторінку в Інстаграмі, чимало хейтерів її мами прийшли у коментарі, висловлюючи нагатив стосовно Соні та звертаючи увагу на особливості її підліткової зовнішності, яка зараз сильно змінюється через гормональний фон.

Ані Лорак показала, як виросла та змінилася її дочка

Нещодавно Ані Лорак взяла участь в прем’єрі фільму, де головною роллю був її кум та близький друг Філіп Кіркоров. Її 12-річна дочка, Софія, супроводжувала її на цьому заході, привчаючись до виходів у світ. Однак це стало причиною суперечок, оскільки знімки з червоної доріжки викликали хвилю критики щодо вибору матері та виховання. Цікаво, що свою дитину селебріті народила в Україні, але, схоже, свою наступницю поп-діва ростить у російських традиціях.

Ані Лорак показала, як виросла та змінилася її дочка

До речі, поп-діві і досі не можуть простити те, що вона попри все обрала сторону росії, продовживши там будувати кар’єру. У мережі її вчинки оцінюють досить жорстко: чимало критики стосовно виступів Кароліни у москві, з яких вона сплачує податки до рф, тим самим поповнюючи бюджет країни-ворога для виготовлення нових снарядів та зброї, що можуть використовуватися проти України.  Крім цього, обмежившись кількома небагатослівними публікаціями в Інстаграмі, Ані перестала взагалі згадувати про свою Батьківщину, хоча й в неї тут лишилися рідні.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини