“Дві бабери з гібридним виттям”: Ірину Фаріон заблокували на Facebook через слова про переможниць Нацвідбору

"Славнозвісна" Ірина Фаріон вкотре нагадала про себе. Цього разу жінка не дуже позитивно висловилася про переможниць Нацвідбору "Євробачення-2024".

Екс-нардепка Ірина Фаріон славиться своїми негативними висловлюваннями не лише про українських зірок, але й про звичайних громадян України. Ще зовсім нещодавно жінка назвала російськомовних захисників України не українцями, а тепер їй не подобаються переможниці Національного відбору на “Євробачення-2024”. Редакція сайту Добрі новини зʼясувала, що саме не сподобалося Фаріон.

Жінка на своїй офіційній сторінці Facebook поцікавилася, “що таке” реперка Alyona Alyona і через це їй “знесли” сторінку в цій соцмережі. Після цього Ірина Фаріон ще більше розлютилася і назвала обох артисток нікчемами:

“Панове! Мене знову заблокували через критику двох бабер з гібридним виттям. Просто запитала: “Що таке Альона?”. Вкрай негативно ставлюся до цього евронікчемства”, – пише жінка.

Alyona Alyona та Jerry Heil представлять Україну на Євробаченні
Alyona Alyona та Jerry Heil представлять Україну на Євробаченні

Не дивлячись на таку бурхливу реакцію, прихильникам дуету і європейським слухачам дуже сподобалася композиція дівчат. Світові букмекери переконані, що співачки мають всі шанси на перемогу, адже саме цю пісню активно поширюють у соціальних мережах за кордоном і саме вона збирає все більше прослуховувань на різних стрімінгових майданчиках.

Що стосується побратимів дівчат – українці не дуже в захваті від результатів голосування. Деякі з них переконані, що голосування було підробленим, але більша частина все ж тішиться від того, що саме Alyona Alyona та Jerry Heil отримали перемогу та можливість вкотре заявити про повномасштабне вторгнення на територію України. Зіркові колеги дівчат підтримують їх і сподіваються, що вони отримають перше місце на конкурсі.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини