Переможців Нацвідбору Євробачення обрано: українці проголосували за дует Alyona Alyona та Jerry Heil

Українці зробили свій вибір та визначилися з представниками, а вірніше з представницями нашої країни на Євробаченні-2024. Alyona Alyona та Jerry Heil будуть виступати від нашої країни.

Молоді виконавиці, які презентували нестандартну композицію на Національному відборі, Alyona Alyona та Jerry Heil, поїдуть представляти нашу країну на Євробаченні цього року. Хвилі хейту, скандали — все це не завадило артисткам гідно виступити і вибороти перемогу.

Ось, яким був виступ співачок.

Навколо виконавиць та їхнього треку з самого початку точилися скандали. Попри те, що рядки ʼʼЗ нами Мама-Терезаʼʼ стали вірусними у соціальних мережах, артисток звинувачували у тому, що вони взяли хибний образ для пісні. Все через діяльність реальної Матері Терези, яку підозрювали у досить брудних справах.

А перед самим Національним відбором сталося ще дві гучні події.

Реперку Alyona Alyona публічно образили блогери ISLND TV, які розкритикували зірку за зовнішність. Селебріті навіть роздумує подати на образників до суду. Прихильники всіляко підтримують свою улюбленицю, називаючи бодішеймінг неприйнятним та неприпустимим для нашого суспільства, а тим паче для медійних персон.

Крім цього, напередодні голосування стали зʼявлятися чутки про те, що у конкурсі вже і так визначилися з переможцем, а деякі телеграм-каналі робили публікації про перемогу дівчат. Чимало хто висловлювався про підтасовування голосів, а перцю цій ситуації додало ще й те, що у додатку ДіЯ вчора стався збій через велику кількість бажаючих проголосувати за свого фаворита.

Втім, згодом програма відновила роботу, і ось як виглядають результати.

Результати голосування у Дії

Журі ж більшість голосів віддали гурту Ziferblat, надавши їм перевагу в 1 голос перед нинішніми переможницями.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини