Помітний мінус в об’ємах і на вагах: Аніта Луценко розповіла, як усього за 14 днів схуднути без спортзалу

Відома українська фітнес-тренерка Аніта Луценко розповіла, як ви можете схуднути до літа всього за 14 днів. Знаменитість запевнила, що знадобиться мотивація та трішки сили волі.

Аніта Луценко, відома українська фітнес-тренерка та блогерка, ніколи не залишає своїх підписниць без нової та цікавої інформації. Знаменитість постійно розповідає про секрети схуднення та підтримання фігури “в порядку”. Так, наприклад, нещодавно зірка зізналась, як можна схуднути без особливих зусиль та обмежень в їжі. За словами Аніти Луценко, для цього знадобиться мотивація та трішки сили волі.

Як схуднути за 14 днів

Відома українська фітнес-тренерка розповідає, що спорт може легко вплинути не лише на вашу вагу та об’єми в талії, але і на ваш настрій. Регулярні тренування й правильне харчування допоможуть покращити настрій і повернути пружність шкірі, зменшити кількість целюліту. Аніта Луценко запевняє, що саме корисні спортивні та харчові звички мають вплив на те, як виглядає ваша фігура.

Тренерка Аніта Луценко розповіла, як усього за 14 днів можна схуднути та втратити об'єм у талії
Тренерка Аніта Луценко розповіла, як усього за 14 днів можна схуднути та втратити об’єм у талії

Основних секретів схуднення два, вважає Аніта Луценко – правильне харчування та регулярні заняття спортом. Проте, попри розповсюджений міф, не потрібно витрачати багато годин на тренування, достатньо займатись 15 хвилин щодня за авторською методикою зіркової тренерки. Так само варто звертати увагу й на те, що ви їсте.

Тренерка Аніта Луценко розповіла, як усього за 14 днів можна схуднути та втратити об'єм у талії
Тренерка Аніта Луценко розповіла, як усього за 14 днів можна схуднути та втратити об’єм у талії

Про це та багато більше знаменита українська фітнес-тренерка пообіцяла розповісти з 15 квітня. Аніта Луценко гарантує, що всього за 14 днів можливо схуднути не лише на вагах, але й втратити чималий об’єм у талії. Фітнес-тренерка впевнена, що основний секрет полягає у правильному настрої та вмінні усвідомлювати важливість здорового раціону.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини