Ви зрозумієте, чому Кейт Міддлтон стане королевою, коли дізнаєтеся її повне ім’я: доля герцогині вирішена

Після того, як Чарльз ІІІ став королем Великої Британії, країною почали поширюватись чутки, що Кейт Міддлтон неодмінно стане наступною королевою держави. І все завдяки одній цікавій деталі.

Після того, як Єлизавета ІІ відійшла у вічність, новим королем Великої Британії став Чарльз ІІІ. Відповідно наступними очільниками держави стануть його старший син принц Вільям та його дружина Кейт Міддлтон, яка отримала титул принцеси Уельської.

Отже, одного разу Кейт Міддлтон може стати наступною королевою. І хоч вона дійсно закохалася у принца Вільяма, а не обрала його задля королівського статусу, дещо від корони в неї усе ж таки є. І йдеться не про таємне походження чи ще щось, а про повне ім’я дружини британського принца.

При народженні батьки назвали її Кетрін Елізабет Міддлтон. Так, її друге ім’я — це ім’я колишньої королеви Великої Британії. Як вважаєте, це просто збіг чи щось більше?

Кейт отримала титул, який раніше належав принцесі Діані
Кейт отримала титул, який раніше належав принцесі Діані

Також усі, хто спілкуються з колишньою герцогинею, зазначають, що їй не подобається таке панібратське ставлення, коли всі охочі називають її Кейт. Як розповідає принцеса Уельська, цією пестливою формою імені Кейт можуть називати лише найближчі. Для інших вона — Кетрін, як і записано в її паспорті.

Проте, людей це не зупиняє, і шанувальники королівської пари продовжують називати колишню герцогиню Кейт.

Як Кейт Міддлтон готується стати королевою?

Ще на початку подружнього життя з принцом Уельським Кейт Міддлтон змінила свій стиль одягу, зокрема, щоб відповідати статусу свого королівського чоловіка.

Також принцеса Уельська доволі швидко знайшла спільну мову з покійною королевою Великобританії Єлизаветою ІІ — у них доволі швидко зав’язалися милі дружні стосунки. Вони разом приходили на різноманітні заходи та часто пили чай після обіду в компанії одна одної, тому ширилися чутки, що колишня правителька країни взяла Кейт Міддлтон під свою опіку.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини