“Останній потяг з Маріуполя”: відома співачка Сюзанна Вега написала зворушливу пісню про українське місто

Відому американську співачку Сюзанну Вега настільки вразила історія українського міста Маріуполь, що вона захотіла присвятити йому власну композицію під назвою "Останній потяг з Маріуполя".

Безліч відомих зірок по всьому світові активно підтримують Україну. Дехто це робить, максимально віддаючись допомозі, приїжджаючи на територію нашої держави, проводячи доброчинні концерти та збори, аби отримати та направити необхідне українцям. Навіть коли закордонна знаменитість не промовчала, а поділилась правдою про події в нашій державі, чи виразила свою підтримку жовто-синім значком на одязі, це вже означає багато для кожного українця.

Але всі зірки підтримують наш народ найрізноманітнішими способами. Ось так завдяки своїм думкам та емоціям після побаченого та прочитаного про українське місто Маріуполь, що дуже постраждало після 24 лютого, відома американська співачка Сюзанна Вега захотіла присвятити власну композицію місту зі славною назвою.

Пісня від американської співачки про Маріуполь

Її композиція називається “Last Train from Mariupol”, що в перекладі на українську означає “Останній потяг з Маріуполя”.

Створення пісні виконавиця коментує так, що бажання написати її виникло в зірки після перегляду та прочитання значної кількості репортажів про події в Україні. Особливо з початку повномасштабного вторгнення, коли люди масово виїжджали зі своїх домівок, проїжджаючи сотні кілометрів в потязі під обстрілами ворожих ракет.

Тоді одне з відео було про Маріуполь.

“В одному із сюжетів, що я бачила, ішлося про Маріуполь, і мені спало на думку, що це напрочуд гарна назва, і саме місто дуже красиве. Вирішила, що про нього має бути якась пісня”, – розповідає Сюзанна Вега.

Американська співачка також поділилася, що пам’ятає фразу про те, що місто Марії покинув навіть Бог, не витримавши жахіть, що відбуваються там, і це дуже вразило зірку.

“Мені спало на думку: “Це воно. Навіть Бог залишив Маріуполь, і він перебував у цьому останньому потязі”, – розповідає про свою пісню Сюзанна Вега.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини