Як виглядають двоє дітей Володимира Зеленського: президентські нащадки — скромні і прості

Подружжя Володимира та Олени Зеленських виховує двох прекрасних дітей - доньку Олександру та сина Кирила. Мало хто знає, як виглядають діти відомої пари.

Володимир Зеленський не був любителем розкривати своє особисте життя, яке цікавило всіх ще в ті часи, коли він був лідером “Кварталу-95”. Коли ж Володимир став президентом України, інтерес до його дружини та дітей лише посилився.

Володимир Зеленський у 2013 році одружився на Олені, дівоче прізвище якої тоді було Кияшко. До того, як пара зіграла весілля, вони були у стосунках 8 років, але весь цей час вони жили окремо. За словами Олени, штамп у паспорті не грав для неї великої ролі, тому вона не натякала коханому на це і не квапила, поки він не наважився на це сам.

Володимир мав свої асоціації з шлюбом. На його думку, після узаконення стосунків у пари відразу з’являється дитина. Так і сталось у подружжя, наче по магії. За рік після весілля Олена народила Володимиру першу дитину – донечку Олександру.

Донька подружжя приходила на шоу Розсміши коміка
Донька подружжя приходила на шоу Розсміши коміка

Чоловік був категорично проти того, щоб його донька приходила на “Розсміши коміка”, але дівчинка таємно прийшла на шоу та виграла 50 тисяч гривень. Всі гроші дівчинка передала на благодійність, для лікування дітей, а придумані жарти були спільно з мамою Олександри.

За словами чоловіка, його донька виросла дуже щедрою людиною, у цьому є заслуга його дружини, за що він безмежно їй вдячний. Олена пояснює дитині, що не потрібно нічого зайвого, щось з іграшок, які вона хоче, у неї вже є, якісь просто не потрібні і так далі.

В 2013 році Олена народила другу дитину – сина Кирила. Про нього майже нічого невідомо, але хлопчика можна побачити на сімейних фотографіях родини під час спільного відпочинку.

Повна сім'я Олени та Володимира Зеленських
Повна сім’я Олени та Володимира Зеленських

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини