Київстар запустив найдешевший тарифний план з Інтернетом всього за 125 гривень – хто може його підключити

Нещодавно у Київстарі повідомили про запуск нового найдешевшого тарифу. На відміну від тарифних планів, що були раніше, за мінімальну вартість до пакету послуг входить Інтернет

Український оператор мобільного зв’язку нещодавно повідомив про те, що з грудня закриває шість популярних тарифних планів, проте оператор не залишив своїх користувачів без цікавих оновлень. Так, нещодавно стало відомо, що Київстар запустив новий тарифний план – найдешевший варіант, який включає не лише дзвінки в мережі, а й Інтернет. Як та кому можна підключити новий план?

Новий тарифний план від Київстар

Щомісячна абонентська плата за новий тариф складає всього 125 гривень, але оператор одразу попередив про важливий нюанс – підключити цей план може не кожен громадянин України. Так, у Київстарі повідомили, що новий тариф було розроблено спеціально для українців старших за 60 років та осіб з інвалідністю. Тож, для підключення нового тарифу потрібно мати документ, який підтверджує приналежність до певної категорії населення.

Київстар повідомив про відкриття нового тарифного плану
Київстар повідомив про відкриття нового тарифного плану

До переліку послуг тарифного плану, який називається “Любов до батьків”, входить безліміт дзвінків між номерами оператора Київстар, 50 хвилин для дзвінків на номери інших операторів, а також міські номери, 50 СМС-повідомлень та 5 гігабайтів Інтернету. Крім того, Київстар повідомив, що у користувача залишається можливість обрати одну так звану “Суперсилу” – додаткову послугу.

Варто зазначити, що описаний вище тарифний план став частиною кампанії Київстар LOVE UA цього року. Так, абоненти, які користуються цим соціальним тарифом можуть безоплатно підключатись до відомих відеосервісів – YouTube, Netflix, Megogo та інші.

2022 року Київстар запустив соціальну програму для своїх користувачів
2022 року Київстар запустив соціальну програму для своїх користувачів

Зауважте, що тарифний план “Любов до батьків” укладається на контрактній основі, тому підключити його можна лише безпосередньо у магазинах мобільного оператора. Для того, щоб працівник Київстару мав змогу оформити для вас підключення соціального тарифу, потрібно мати з собою паспорт та, за потреби, документ, що підтверджує інвалідність. У Київстарі одразу попередили, що можливості підключити тариф іншим категоріям населення немає.

Найефективніший метод схуднення на думку Аніти Луценко – це збалансоване харчування

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини