Олена Зеленська змінила зачіску: фото до та після перевтілення, яке змінило першу леді України

Олена Зеленська нині одна з найпопулярніших жінок, яку наслідують у стилі. Однією з головних змін першої леді України була її зачіска, яку дружина Президента кардинально змінила.

Олена Зеленська міцно увійшла не лише у політичне життя країни, а й стала для багатьох символом стилю та жіночності. Бувши тривалий час непублічною персоною, дружина нинішнього Президента вразила всіх витонченим смаком і вмінням справити враження навіть найбільш мінімалістичним костюмом.

Олена Зеленська приголомшила всіх на конференції у Кореї
Олена Зеленська змінила зачіску

Окремо виділяють і її зачіску, яка з набуттям нового статусу кардинально змінилася. Якщо у молодості знаменитість носила кучеряве волосся, яке збирала догори, то нині вона надає перевагу подовженому каре.

Стилісти обожнюють цю стрижку та вважають, що вона ніколи не полишить трендів. Все завдяки своїй універсальності та простоті у догляді. Також за допомогою форми можна змінити навіть риси обличчя, наприклад, підкресливши гострі кути нижньої третини або навпаки, приховавши широкі вилиці. Крім цього, носити каре дуже зручно: його можна привести до ладу навіть плойкою-прасочкою, якщо не вдається навчитися робити брашинг.

Олена ж обрала подовжену форму, яка додає образу м’якості і жіночності. Так, як фаворитами першої леді у гардеробі є строгі ділові костюми, ця зачіска якнайкраще їм пасує.

Олена Зеленська змінила зачіску

За рахунок того, що локони відрізані не коротко, можна експериментувати зі стилями. Наприклад, обраниця Зеленського часто гладенько зачісує пасма назад, повністю відкриваючи обличчя. Також вона може зробити, в залежності від стилю та заходу, повітряні локони чи просто пишно розпустити коси.

Нагадаємо, що Олена Зеленська також задала тренд на скромний манікюр у стилі “тиха розкіш”, який вже високо оцінили у мережі.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини