Знайшовся двійник Володимира Зеленського: італійський продавець виглядає як брат-близнюк Президента

Володимир Зеленський, виявляється, має двійника в Італії. Дізнайтеся все про цього цікавого чоловіка, якого можна, на перший погляд, легко сплутати з нашим Президентом.

Не секрет, що у минулому різні правителі часто “підміняли” себе на різних подіях двійниками. “Дублер” Сталіна навіть давав інтерв’ю канадському журналісту. До речі, чоловік, який інколи замінював радянського правителя на публічних зустрічах, був родом з Вінниччини, а іноземного медійника просив випустити запис розмови після його смерті.

У випадку з нашим Президентом ситуація геть інакша. Двійник “знайшовся” випадково і він навряд чи навіть замислюється, що настільки схожий на Володимира Олександровича.

Чоловік, якого у мережі охрестили братом-близнюком Зеленського проживає в Італії і він — зірка ТікТоку. Молодик торгує морепродуктами та розповідає про своє життя прихильникам, показує відео з прогулянок і дозвілля з друзями, знімає трендові ролики.

В Італії знайшовся повний двійник Володимира Зеленського

Нещодавно у нього було 1,2 мільйона підписників, а у коментарях — справжній аншлаг, адже спершу користувачі не можуть повірити очам, що наш Головнокомандувач десь сидить за кордоном та патрає креветки. Також всі чекають від італійця, що він ось-ось заговорить українською. Дехто заходить у коментарі аби поспілкуватися із земляками та пишуть:

  • “Вечірнє звернення Зеленсйоне”
  • “Малий починай вчити українську ти нам знадобишся”
  • “Я думаю він міг би бути вечірнім кварталі”
  • “Михайло Подоляк скажіть, будь ласка, чому Володимир Олександрович розмовляє не державною мовою?”
  • “Чесно думала хтось просто маску використовує з рисами ЗЕ”
В Італії знайшовся повний двійник Володимира Зеленського

Сам же блогер не реагує поки на такі вислови українців та не коментує свою разючу схожість з Володимиром Зеленським.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини