Гірка слава: актори, які страждають від психічних розладів

Крім хвороб тіла, є ще й хвороби психіки, які бувають нітрохи не менш серйозними. Ні від того, ні від іншого не застрахований ніхто і навіть зірки.

Від психічних розладів не застрахований ніхто, що і довели герої нашої сьогоднішньої статті. У цій добірці ми розповімо, хто із знаменитих на весь світ акторів страждає від захворювань психіки, але при цьому не опускає руки і продовжує творити.

Бред Пітт

Брэд Питт
Бред Пітт

В одному зі своїх інтерв’ю тепер уже колишній чоловік Анджеліни Джолі зізнався, що близько десяти років бореться в депресією. Цікаво, що свою проблему він сприймає як курс вивчення самого себе, адже це допомагає йому покопатися в собі і розібратися, ким він є насправді.

Джим Керрі

Джим Керри
Джим Керрі

Як не дивно, проте коміки дуже часто страждають від різних психічних розладів. Ще в дитинстві Джиму поставили діагноз синдром гіперактивності та дефіциту уваги. Він проявляється труднощами з концентрацією уваги, надмірною активністю, поведінковими відхиленнями.

Бувало, Керрі не міг всидіти на місці довше п’яти хвилин, хоча в той же час це допомогло йому розкрити себе як актора.

Селена Гомес

Селена Гомес
Селена Гомес

Не так давно у молодої актриси і співачки діагностували біполярний розлад. Це стан психіки, що викликає екстремальні коливання настрою від емоційних максимумів (ейфорія, підйом енергії) до самих низів (депресія).

Леонардо Ді Капріо

Леонардо Ди Каприо
Леонардо Ді Капріо

У 2004-му вийшов фільм «Авіатор», в якому Лео зіграв головну роль Говарда Хьюза, у якого була виражена форма обсесивно-компульсивного розладу (ОКР). Це хвороба, що характеризується нав’язливими і заважаючими думками, які призводять до виконання певних ритуалів.

Так добре Ді Капріо втілив образ свого героя не дарма, адже він і сам страждає від ОКР. З самого дитинства його переслідує дивна звичка проходити в дверний отвір по кілька разів і навіть боязнь наступати на тріщини на асфальті. Якщо це станеться, він повернеться назад і виконає весь шлях заново.

Вайнона Райдер

Вайнона Райдер
Вайнона Райдер

Дивно, але ця талановита актриса і заможна жінка неодноразово мала проблеми з законом. Причина цього — клептоманія, тобто схильність до крадіжок.

Вайнона може собі дозволити купити речі, проте її психіка так влаштована, що вона вважає за краще їх красти. На думку особистого психотерапевта зірки, ця проблема розвинулася у неї через постійний стрес.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини