Друг Ольги Полякової Артем Пивоваров відреагував на критику, що він не вміє співати: “Сильний голос”

Співака Артема Пивоварова в соціальних мережах почали критикувати за те, що хлопець зовсім не вміє співати. У відповідь на такі заяви він опублікував відео зі своїм співом.

Український співак Артем Пивоваров останнім часом отримує багато критики стосовно того, що чоловік зовсім не вміє співати і його рятує лише бек-вокал. Такі коментарі не на жарт обурили Артема і він опублікував в одній із соціальних мереж відео, на якому добре чути його спів разом з бек-вокалістом. Ба більше, на відео чути лише самого співака, а бек-вокаліст зовсім трішки доповнює його голос.

В якийсь момент бек-вокал припиняється і можна почути голосний та дзвінкий спів Пивоварова. Прихильники почали писати в коментарях, що в Артема гарний голос і вони не розуміють хейт в сторону співака з таким потужним голосом.

“Головний голос – Артем, а от без-вокалістів зовсім не чути. В Артема дуже сильний та виразний голос. Його енергетика та подача не можуть залишити когось байдужими”, – пишуть прихильники.

@artempivovarov

Відповідь користувачу @Настасья Антонович

♬ оригінальний звук – Artem Pivovarov

Крім цього, чоловік пояснив, чому ніколи не перекладе одну зі своїх пісень на українську мову. Справа в тому, що пісня “Дом” повинна звучати російською через те, що вона має для нього велику ціннійсть. Як зізнається співак, він може написати мільйон пісень українською мовою, але саме цю він ніколи не буде перекладати.

“Ця пісня асоціюється з моїм домом, я пам’ятаю його саме таким, яким він був у дитинстві. Саме через це я не хочу щось змінювати в її звучанні. Я напишу не одну пісню українською та іншими мовами також, але ця пісня для мене назавжди буде особливою”, – розповідає Артем Пивоваров.

Прихильники до такого рішення ставляться з розумінням та повагою. Люди, яким подобається творчість співака завжди підтримають свого артиста не дивлячись ні на що. Така позиція залишилися й в фанів Артема. Його армія прихильників досить велика, тому він може пишатися своїми українськими фанатами.

Популярне

Подібні новини