Як добре ви знаєте класику кіно? Цікавий тест: спробуйте відгадати, хто з радянських акторів на цих фото

Без сумніву, кожен любить переглядати старенькі радянські кіно. В них є своя неповторна та чаруюча атмофсера, від якої складно відмовитись.

Не кожен зможе здогадатися, який саме актор зараз перед вами. Редакція сайту Добрі новини пропонує пройти тест на знання акторів радянського кіно.Перед вами буде три коротеньких описи пари акторів, а під описом – колаж з фото. Кожному акторові буде присвоєно свій номер. Ваше завдання: прочитати опис та визначити, який актор на фото. Відповіді знаходяться в самому кінці тесту, не підглядайте!

Володимир Коренєв дуже любив театр. Попри це, йому нічого не завадило підкорити собі глядачів, які залюбки переглядали фільми за його участі. Одна з його найкращих ролей була роль Іхтіандру у фільмі “Людина-амфібія”. Крім цього, чоловіка вважають одним з найкрасивіщих чоловіків-акторів радянського кіно, але суперництво йому з легкістю може скласти саме Андрій Миронов. Чоловіка знають за фільмами “Діамантова рука”, “Бережися автомобіля” та багато інших. Дивлячись на фото, оберіть, хто є хто.

Тест на знання радянських акторів
Тест на знання радянських акторів

Далі буде трішки складніше. Один з акторів на фото – Олександр Абдулов. Чоловік змалку був на сцені і зйомки в кіно не стали для когось новинкою, Саша став зіркою завдяки картині “Звичайне диво”, але йому не вдалося в першого разу вступити до Щукінського училища. А-от Василю Лановому було дуже просто вступити до того ж училища, але він передумав, бо захотів стати журналістом. Не дивлячись на це, він знімався у фільмі “Атестат зрілості”, який приніс йому неймовірну славу.

Тест на знання класичного кіно
Тест на знання класичного кіно

В’ячеслав Тихонов – один з тих, зто точно є найкращим чоловіком. Актор зміг підкорити публіку своєю заризмою та роллю в фільмі “Доживемо до понеділка”, але справжню популярність він отримав після зйомок в “Сімнадцями миттєвостях весни”. Інший актор, Микола Рибников, в свою чергу, став знаменитим завдяки фільмам “Дівчина без адреси”, “Сьоме небо” та інші. Жінки вважають, що саме Микола міг підкорити серце будь-якої леді.

Тест на знання радянських акторів
Тест на знання радянських акторів

Відповіді

  1. Володимир Коренєв.
  2. Андрій Миронов.
  3. Олександр Абдулов.
  4. Василь Лановий.
  5. Микола Рибников.
  6. В’ячеслав Тихонов.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини