Манікюр на зиму 2023: трендові варіанти для коротких і довгих нігтів різної форми – за останнім покликом моди

Який дизайн обрати, щоб він не набридав? Які нігті зробити, щоб бути в тренді? З яким манікюром зустріти Новий рік? Відповіді на всі ці запитання шукайте в матеріалі

Питання манікюру турбує ледве не кожну дівчину щомісяця. Хтось надає перевагу однотонним дизайнам, а комусь хочеться “розбавити” життя яскравими та незвичайними дизайнами. До якої б категорії ви не відносились, варто прислухатись до порад модних експертів.

Провідні спеціалісти Pantone Color Institute, організація, яка задає тренди на кольори в усьому світі, вже давно визначила головні відтінки на зиму 2022-2023. Зверніть увагу на наступні дизайни нігтів, які містять трендові кольори.

Дизайни для коротких нігтів

Колір Lava Falls від Pantone захоплює з першого погляду. У перекладі українською відтінок означає сходження лави – відтінок пристрасного червоного кольору, який приваблює своє дещо стриманістю та водночас грайливістю. Колір можна використовувати для однотонного манікюру, а також для створення комбінації.

Дизайн манікюру для коротких нігтів
Дизайн манікюру для коротких нігтів

Колір Caramel Café ідеально підійде для витончених і творчих особистостей. Любителям усього спокійного та базового варто спробувати дизайни, які містять “смачний” карамельний колір, який радше хочеться відкусити, адже він так нагадує цукерку.

Нігті карамельного відтінку
Нігті карамельного відтінку

Дизайни для довгих нігтів

Колір Amazon або ж Амазонка від Pantone спершу викликає багато запитань – невже експерти порадили цей колір для холодного періоду року? Так! Час додати барв до свого життя та обрати сміливий відтінок спокійного зеленого.

Модний зелений для довгих нігтів
Модний зелений для довгих нігтів

Nosegay – це ніжний відтінок рожевого, який нагадує цвітіння сакури. Цей колір подарує холодній зимі легке нагадування майбутнього весіннього буяння.

Ніжні довгі нігті
Ніжні довгі нігті

З яким манікюром краще зустріти Новий рік

2023 – рік Чорного Водяного Кролика, а отже найголовнішим кольором майбутнього року є чорний. Для того, аби не гнівити символ майбутнього року, для святкування оберіть наряд та манікюр чорного, синього, помаранчевого кольору.

Перші два кольори символізують головний символ Нового року, а ось останній колір є улюбленим відтінком Кролика. Вмикайте фантазію, комбінуйте та поєднуйте ці кольори у святковому образі, щоб залучити щастя в Новому році.

Дизайни для святкування Нового року
Дизайни для святкування Нового року

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини