Стильні стрижки для тих, кому за 40: Кравець і Зеленська показали, ліфтинг-каре, яке дійсно омолоджує

Чи можна омолодитися за допомогою стрижки? Українські знаменитості Олена Зеленська і Олена Кравець показали, як можна візуально підтягнути овал обличчя та "скосити" собі кільканадцять років.

Експерти стверджують, що молодість — це не про ін’єкції та безкінечні походи до косметологів, а про виваженість у стилі, своєчасні походи до перукарів та догляд за собою. Цю тезу, якнайкраще підтверджують знамениті українські жінки, які віддають перевагу натуральній вроді, але на свій вік не виглядають.

Яскравим прикладом є наша перша леді Олена Зеленська. Дружина Президента не була помічена у походах до пластичних хірургів і не соромиться природних змін обличчя. Їй 45 років, але ніхто й не скаже, що за 5 років ця популярна білявка буде відзначати своє 50-річчя.

Лайфхак її каре — це об’єм та підняті догори пасма чубчику. Вони відкривають обличчя, а за рахунок припіднятого коріння волосся створюють візуальний ліфтинг-ефект. Довжина пасма дозволяє знаменитості також експериментувати зі своїм стилем, зачісуючи по-модельному шевелюру. Також під час вечірніх світських заходів її можна помітити з підкрученими кінчиками, які додають повітряності.

Олена Зеленська показала найтрендовішу спідницю сезона
Кравець і Зеленська показали, ліфтинг-каре

Близька подруга родини Олени і її тезка пані Кравець користується іншим прийомом. Вона ідеально підібрала форму зачіски та збалансувала витягнутий овал обличчя рваною чілкою. Така легка неохайність додає її образу хвацькості і одразу робить візуально молодшою. Крім цього артистка підкручує локони і пробує грецький стиль. Цікаво, що під час роботи на телеканалі 1+1 гумористка також робила коротку, майже хлопчачу, стрижку. Проте, згодом все ж таки повернулася до більш м’яких форм, з якими її звикли бачити прихильники.

Як виглядають найменші діти Олени Кравець
Кравець і Зеленська показали, ліфтинг-каре

Нагадаємо, що стрижка каре зараз вважається однією з найбільш трендових у 2023-му році.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини