Штани карго в минулому: Олена Зеленська показала, як виглядають наймодніші шаровари “Палаццо” на літо 2023

Перша леді України, Олена Зеленська, вже не перший рік задає тренди. Як знаменитості вдалося вміло обіграти штани палаццо і помолодшати на кілька років?

Штани “Палаццо” стали впевненим лідером всіх трендів 2023-го року. І знаменитості, і прості люди активно вводять їх у гардероб. Переваги у цьому предметі одягу однозначні: завищена талія приховує недоліки живота та візуально витягує силует, широкі штанини, які нагадують шаровари, врівноважать кожну фігуру, приховавши недоліки ніжок.

ТОП-3 найкращих образи Олени Зеленської
Олена Зеленська показала, як виглядають наймодніші шаровари

Олена Зеленська довела, що цей тренд підходить і жінкам за 40. Комбінує перша леді України ці брюки зі строгими жилетами та пишними сорочками або блузками. Таким чином знаменитість, схоже підкреслює свій характер і діловий настрій, який демонструє на кожній публічній зустрічі.

Зазвичай для нижньої лінії свого образу дружина Президента обирає темні кольори, які доповнює виразними аксесуарами, наприклад, туфлями відтінку червоного дерева та крупними прикрасами.

Олена Зеленська показала, як виглядають наймодніші шаровари

Цікаво, що штани-палаццо, які носить Олена на вигляд зроблені з грубої тканини, яка добре тримає форму. Проте, зараз магазини пропонують широкий вибір такого предмета гардероба, виконаних, у різних матеріалах. У сезоні “весна-літо 2023” актуальним є трикотаж у рубчик або віскоза, яка буде давати тілу дихати у спеку. Дуже незвично виглядає також варіант з льоном.

Ці трендові брюки можна носити з кроп-топами, легкими майками та вкороченими жакетами. До речі, так експериментувала Тіна Кароль, яка може дозволити собі неформальний стиль.

Нагадаємо, що Олена Зеленська також задала тренд на мінімалістичний манікюр у форматі “Тиха розкіш”. Перша леді України робить або нюдове покриття, або просто відмовляється від нього.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини