Манікюр у стилі “Кокетка” – головний хіт літа 2023: такий носять Тіна Кароль, Настя Каменських і Ані Лорак

Що таке манікюр "Кокетка" і чому він так полюбився нашим знаменитостям? Показуємо найголовніший тренд цього року, який підкорить серце кожній.

Сьогодні манікюр — одна з найважливіших складових образу жінки, а нейл індустрія досягла апогею, пропонуючи різні варіації для красунь. Стиль “Кокетка” прижився як найкраще на ручках наших українок. І це зовсім не дивно! Підкреслено дівочий, він додасть неповторних м’яких рис кожній пані, а руки будуть виглядати молодше та жіночніше.

Головна фішка цього стилю — це пастельні кольори рожевого, білого, м’ятного відтінку. Багато майстрів додають до дизайну перли, бантики та інші об’ємні фігурки, гліттер та шиммер. Можна також спробувати корейський варіант з багатошаровістю.

Трендовий манікюр на літо 2023

Однією з перших манікюр “Кокетка” зробила неповторна Тіна Кароль, яка прикрасила свої витончені руки молочним лаком з блисками. Виглядає дуже естетично, а враховуючи те, що співачці доводиться часто змінювати образ — ще й дуже практично, адже універсальний колір підходить під усе. Також не цурається поп-діва ходити і взагалі з прозорим покриттям, а ще вона звикла коротко обрізати нігті.

Трендовий манікюр на літо 2023
Трендовий манікюр на літо 2023

“Зефірний” манікюр зробила собі Настя Каменських, яка вирішила поекспериментувати та профарбувала кілька нігтів рожевим, а інші бузковим, додавши сердечок і надписів. Вийшло дуже оригінально, нестандартно. Щоправда, згодом артистка повернулася до свого традиційного стилю, зробивши знову темний відтінок.

Трендовий манікюр на літо 2023

Ані Лорак також не лишилася у стороні трендів, спробувавши ніжний персиковий глянець. Проте, естетику фанатам виконавиці не вдається оцінити та обговорити, адже вона вирішила закрити всі коментарі у себе на сторінці в Інстаграмі.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини