Як виглядати стильно жінці цим літом: Олена Зеленська та її модні образи з українськими мотивами

Олена Зеленська завжди вирізнялася своїм відмінним почуттям стилю. Наша Перша леді кожного сезону підбирає собі трендові вбрання, які доступні для кожного.

Олена Зеленська не завжди була публічною людиною, чиї вбрання активно обговорювалися в Мережі. Раніше дружина простого коміка Володимира Зеленського, а зараз – дружина президента України. Жінка разом з чоловіком вже багато років і завжди йому допомагає та підтримує у будь-яких починаннях.

З початком повномасштабного вторгнення місія Олени Зеленської як Першої леді – говорити в цілому світі про Україну та ті страшні події, які переживає ледь не кожен українець. Жінка виступає на благодійних заходах, проводить багато зустрічей і це не обходиться без трендового вбрання. Як би там не було, але Зеленська завжди вміла дивувати вишуканими образами, від яких неможливо відірвати очей.

Олена Зеленська у стильному вбранні
Олена Зеленська у стильному вбранні

З приходом літа Олена Зеленська не стала змінювати свій гардероб з класичного на більш літній. В арсеналі зірки залишилося багато класичних костюмів, сорочок та піджаків, які Перша леді із задоволенням демонструє своїм прихильника в Мережі. Під час одного з її останніх виходів зірка одягнула білу класичну сорочку з чорними брюками.

Звісно, не обходиться без суконь та спідниць. Незмінний атрибут української першої леді – максі спідниця бежевого кольору та піджак в тон до неї. Олена Зеленська дуже любить спідниці такої довжини, попри те, що володіє гарною фігурою. Хай там як, але потрібно зберігати діловий стиль, що дружина президента й робить. Олена доповнила ніжний образ легеньким макіяжем та невеликими сережками у вухах. Зачіску Перша леді зробила у своєму стилі: розпущене вкладене волосся на дві сторони.

Олена Зеленська у стильному вбранні
Олена Зеленська у стильному вбранні

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини