Ольга Сумська спробувала скопіювати образ Олени Зеленської у молочному жакеті з брошкою: що з цього вийшло

Нещодавно Олена Зеленська показалася у Данії в елегантному білому костюмі. Вже за деякий час у схожому образі у світ вийшла Ольга Сумська. Чи вдалося їй повторити образ першої леді?

Спроби копіювати стиль відомих особистостей завжди викликають інтерес у прихильників, і цей епізод з нарядом Ольги Сумської міг би теж не стати винятком. Не секрет, що Олена Зеленська стала іконою стилю для багатьох жінок та надихає їх вдосконалювати свій власний гардероб, а її візитівкою стали костюми.

Нещодавно перша леді України показалася у вишуканому вбранні молочного кольору, яке прикрасила брошкою відомого українського дизайнерського бренду. Золотавий півник на жакеті знаменитості був точною копією того, який пережив обстріл у Бородянці у 2022-му році. Безсумнівно дружина Президента справила захоплююче враження на всіх, задавши новий тренд.

Олена Зеленська показала новий молочний жакет з брошкою
Олена Зеленська показала новий молочний жакет з брошкою

Ольга Сумська, відома своїм талантом та витонченим почуттям стилю, схоже, спробувала скопіювати образ Олени Зеленської, надягнувши молочний жакет з аксесуаром в українському стилі.

Щоправда, відмінності таки є. Українська Роксолана підібрала собі подовжений жакет, прикрасивши його паском, вишитим бісером та відмінно підібраним за фігурою. Цей аутфіт надає їй витонченості та шарму, як і першій леді. Брошка, вибрана актрисою, імітує символічність миру, адже на ній — голуб, який наче зійшов з малюнку Пабло Пікассо.

Акторку розхвалили за підібраний костюм, а ще просто засипали компліментами та привітаннями, адже у такому вбранні вона показалася на свій найголовніший день року, на День народження.

Наразі обидві жінки, Ольга Сумська та Олена Зеленська, залишаються прикладами сильних та стильних жінок, кожна у своєму унікальному стилі.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини